Kétharmados Fidesz-többséget jósolnak a közvélemény-kutatók a kampánycsend előtti utolsó előrejelzésükben. A második helyre - a Jobbik előnyét mérő Gallup kivételével - az MSZP-t várják az intézetek, és abban is egyetértenek, hogy az MDF kiesik a parlamentből. Az LMP bejutását az Országgyűlésbe ugyanakkor - a Szonda Ipsos kivételével - valószínűnek tartják a közvélemény-kutatók. A Forsense, a Magyar Gallup Intézet, a Medián, a Nézőpont Intézet, a Századvég-Kód, a Szonda Ipsos és a Tárki is egyaránt úgy véli, hogy a részvétel elmarad a négy és a nyolc évvel ezelőttitől a választás vasárnapi, első fordulóján.

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@bigyibogyo: csak egy kis matek:))) cca. 65-70 között valahol. A leírtak alapján. De mint minden, ez sem biztos, és elhatárolódok.:)
Dr.luigilongo60
@fülig jimmy: Csak egy apró probléma van, hogy Móricz Zsiga bácsi a Te és hozzád hasonlókról írt és senki másról.Valószínüleg elfelejtetted elolvasni a regényt, ugyanis abban az időben egyáltalán nem az elvtársakról szólt a történet, hanem a hozzád hasonló dzsentrikről, akik most is léteznek, csak most KKV-nek hívják őket.
Bocsánat, ha megbántottalak de ez az igazság.
Dr.luigilongo60
@fülig jimmy: Azért javasolnám, újfent olvasd el a korból származó műveket, talán majd egyszer megérted, miről szólnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.