A magyar baloldal történelmi vereségét, a rendszerváltás két nagy pártja, az MDF és az SZDSZ végleges eltűnését, a Jobbik (szintén tartósnak ígérkező) áttörését, a magát "ökoszociálisnak" nevező LMP várakozást felülmúló szereplését, de mindenekelőtt a Fidesz elsöprő győzelmét hozta a 2010-es országgyűlési választás első fordulója. Kiderült az is, hogy a távozó Országgyűlésnek még sikerült valamit elbaltáznia, ami korábban (bár nem megnyugtatóan, de) működött.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
A bal oldal már nyolc éve vereséget szenvedett!
Nem vicc, valóban akkor.
Mert ezekkel a párt káderekkel (Kovács, Szekeres és generációja) esélye sem volt egy valóban baloldali értékeket és érdekeket képviselő párt kialakulásának!
Most pofont kaptak és remélem az egész mostani vezetés elballag melegebb éghajlatra.
petmail13
@csutak: Végre most teljesen egyet tudok érteni veled:)
vizválasztó
@csutak: Érdekes dolgot írtál! Akkor talán a homokba dugták a fejüket a komcsik amiért nem látták a bajt ? Eddig tapsoltak nekik , most isszák a levét, ( van isten ) ! Még hogy balodali értékek ! Egyszerűen kizsákmányolták az országot, csak a saját zsebük érdekelte őket.
szaboria
@vizválasztó: Ez a saját zsebük tömése mindenkire kell, hgy vonatkozzon aki a parlamentbe volt az elmult 20 évben.
csutak
@petmail13: Tudod, én is emberből vagyok:)

@vizválasztó: Komcsik?
El vagy maradva egy brossúrával:(

@szaboria: Nálad az igazság Ria!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.