Pokorni Zoltán közlése szerint várhatóan mintegy kétszáz főre csökkenhet az országgyűlési képviselők száma. A Fidesz-alelnöke erről csütörtökön az ATV Jam című műsorában beszélt, a létszámcsökkentés megvalósításának részleteiről pedig egy nappal korábbi tévéinterjújában azt mondta: reméli az lesz az elfogadott verzió, hogy megmarad a jelenlegi választási rendszer, azaz a jövőben is lesznek egyéni választókerületek és listák is.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@kevijeni: Te honnan tudod? Szoktál arra járni?
fülig jimmy
@inkvi: "Ember küzdj és bizva-bizzál!"
"Az élet célja:a küzdés maga"
csutak
@fülig jimmy: Na nehogymááááááááááááá a küzdés....
Nem az élvezetek?:)
inkvi
@marlin: Nem értelek! Az a búbánat-völgy csúcs szuper valami! Engem nem a politika érdekel, hanem azok az emberek, akik ott élnek! Te is egy jó fej vagy, ha nem politizálsz! Tudnék még sok ismerőst felsorolni, akiket szeretek abban a városban! Nekem az emberi kapcsolatok a fontosak! Rengeteg ösmerősöm van ott! Már messze kerültem, de kellemes emlékeket őrzök: szeretem az esztergomiakat! (minden hibájukkal együtt) Ez a lényeg!
marlin
@inkvi:Ez az Esztergom, nem az az Esztergom!! :((

www.szeretgom.hu/content/57387-tienanmen-itt-kisert

Látod, hogy nemcsak a korát, de még a Kubatovot is megelőzte!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.