Kevesebb alibitárgy az érettségin, a normaszegő diákok elkülönítése, a buktatás újbóli engedélyezése - többek között ezeket a terveket tartalmazza a KDNP oktatási programja. A javaslatok nagy eséllyel megvalósulhatnak, ugyanis a következő Fidesz-kormányban a kiszivárgott információk szerint a programot kidolgozó KNDP-s Hoffman Rózsa felügyelheti az oktatást. A KDNP azt ígéri, a mostaninál nagyobb hangsúlyt fektet a hazaszeretetre és az erkölcsökre.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Bocs de az a KDNP az mi?
Egy banda akit a szavazók be sem juttattak a parlamentbe!
Akkor mért is pofáznak?
mlele

KEDVES csutak!!!

Lehet, hogy neked "pofád" van, de az embereknek szájuk....

Gondolkozz el ezen a mondaton, hátha felfogod.......
csutak
@mlele: Ha válaszoltál, már célt értem!
marlin
@csutak: Az Országgyűlésben is találkozni olyanokkal akiknek fogalmuk sincs arról, aminek a nevében beszélnek!! Ilyen például a Tömjén Zsolt - (egy barátomtól hallottam ezt a kiváló poént) aki simán elmehetne parlamenti beszédeivel a "stand up comedy" műfajba csak egy a baj: hogy a közönség rendszerint nem ott röhög, ahol Zsolt szerint poén hangzott el, meg az elméletet a valósággal rendszeresen összetévesztő Hoffman professzor asszony is!!
csutak
@marlin: Értem én, és tudom is.
Csak az fáj számomra, hogy Tömjén Elvtársat ott választották képviselőnek, ahol engem anno Grősz József érsek úr tanított! Grősz érsek létére nem elkergette az akkor hat éves rajkót, hanem leült mellé (m) a padra és sokáig beszélt vele. Egy igazi PAP volt, azóta is alig leltem hozzá hasonlót:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.