Minden jel szerint az Orbán-kormányban nem kap önálló tárcát az oktatásügy, és a leendő humán csúcsminisztériumon belül, az oktatásért KDNP-s államtitkár, Hoffmann Rózsa fog felelni. Etikaoktatás, új alaptanterv, buktatás, szakfelügyelet – többek közt ezt ígéri a KDNP oktatási programja. A nagy reform elmarad.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@mandiner: Ebben igazad van senki nem felelős a szülei tettért.
csutak
A fidesz módszere az ezer éve lejárt dolgokra hivatkozás!
luciferi
@csutak: igen! Erre próbáltam finoman utalni.
inkvi
Ne az iskolát jegeljék! Tartalékoljanak arra, ha a taknyász engem, mint tanári hulladékot pofán ver, mert az enyhíteni a fizikai fájdalmamat; a lelkit meg olvassa rám a Hiller Pityu!
eva1215
Csak annyit szeretnék közölni az apja büneiért a gyereke nem felelős valóban de ez csak a jobboldalra igaz mert a balon még az unoka férje is bünös.Az miért tehetróla ki volt a nagyapja? nem bünös se Pokorni se Stumf se Martonyi sem Boros sem a volt nemzeti bank elnöke Ők mind jó komcsik voltak súghattak annyit amennyit akartak.Jó oldal szekerét tolták ők meg tisztultak.az én emberem jó a tiéd az büdös mig ez a szlogen járja addig itt békesség nem lesz.Lopni meg mind lopott csak az egyiknek eltusolta a Polt Péter a másik meg ha 70milliót sibol az 8év pedig 50et vissza adott .de Kulcsár vagy Princz millárdikért vigan fütyörész ez a magyar biróság.IGAZSÁGTALAN

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.