Az MSZP szerint Orbán Viktor beszédét az ellentmondások és semmitmondások jellemezték, mint korábban. Budai Bernadett szóvivő azt mondta, ennél többet vár az ország attól a politikustól, aki ekkora felhatalmazást kapott.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@inkvi: Még igen, de ki tudja mit hoz a jövő....:)
almalibre
Végül is igaz, az MSZP nem ellentmondásos, ragaszkodnak ahhoz, hogy mindent jól csináltak, csak ugye a körülmények, meg az a sok hülye aki nem veszi észre milyen jól is él...
Csizmás Kond
@almalibre: Ha úgy vesszük mindig ki lehetett érezni, hogy mire számíthatunk...ha azt mondták, hogy nem lesz gázár emelés akkor holtbiztos volt, hogy emelni fogják...
szaboria
@Csizmás Kond: Ne izgulj a fidesz semmit sem mondott az energia árakról július 1-útán meg tudjuk mimennyivel nő majd.Az energia intézet már magyarázza, hogy a 16,80-ft kilowattos árból, hogyan lett 46 .-ft.
másvirág
@Csizmás Kond: @inkvi: Ilyen rövid a "kollektiv emlékezet",Hát kinek a karjaiba "ájúlt bele",ez a szende beste lelke .Meghalt a király éljen a király .Lesz még koronázás lesz vigyor még Berni arcán.A mienkre "oszt jónapot", nehogy 4-év múlva ráfaggyon a mosoly .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.