Horváth Csaba szerint 2013-tól ingyen utazhatnak a budapestiek a metrón, villamoson, autóbuszon – ezt május 1-én ígérte, mint jó hírt, aminek a feltétele, ha nem is mondta ki kerek-perec, hogy őt, az MSZP jelöltjét válasszák az ősszel főpolgármesternek. Helyben vagyunk: a szocialisták ismét osztogatnának a semmiből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bombi02
Nem normális ez a bájgúnár! Évekig csak loptak és ész nélkül emelték a tarifát! Most hirtelen eszébe jutott, hogy drága pl 1 megállóért a több mint 300 Ft?

Persze, ha arra gondolok, amit lenyúltak, akkor valóban ingyenessé kell tenni, de azért mert nagyon sokkal tartoznak az utasoknak és nem azért, mert egy bukott párt egyik eleme azt mondja, - ugyanis szeretne nyerni az őszi választáson!
inkvi
Egyszer volt, hol nem volt egy MSZP-BKV KFT (Korlátlanul Fosztogató Társulat). A királyi udvar Főválságos Intézményének (FőPM Hivatal) egyik udvarnoka nagy elhatározásra jutott. Bár még sosem utazott tömegközlekedéssel, de látomásai azt az okos ötletet sugallták neki, hogy ingyen lehessen utazni a járatokon. Nem tudhatta, hogy ez nem az ingyenes állami - nép-finanszírozta - autó, ami a sejhaja alatt van, ingyenes parkolási kártyákkal. Most, hogy rommá vált az ideológiai cumija és nem szophat eleget; eszébe jutott, hogy bele lehetne rogyni a 20 éve koptatott al-trónba (bár az elődje félelme miatt eléggé fekália szagú, de ki lehet mosni). Meghirdette: "Ingyenes lesz az ingyenes tömegközlekedés!". Nem is értette a nép piciny fia, hogy az ingyenes ingyenessége mit is jelent (videón megtekinthető és meghallható). De mielőtt kialakul az igazi nagy M4 járat sok arculatot kell váltania. Azután a be-csabika ősszel felébredt és kihúzta a kezét a biliből. Még ma is agonizál a pártjával együtt, amíg ásó, kapa el nem választja őket, mint a választási disznyókat. Egyszer voltak, hol nem voltak, ahol lenyúlni kellett. Az biztos, hogy az üvegzseben túl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.