A 100 leggazdagabb magyar együttesen 257 milliárddal növelte a vagyonát tavaly - derül ki a Napi Gazdaság Kiadó Kft. 2010-es kiadványából, amely csütörtökön jelenik meg, immár a kilencedik alkalommal.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@cadmagician: Meg nyugtatlak ha kapnák100 milliót akkor nem 0.-ft lenne belőle.Nagyon sok embert ismerek akiről tudom, hogy van pénze mégis hitelre vásárolnak ,mert ez egy régi beidegződés és a gyermekeik is azt követik.
cadmagician
@szaboria: node mit várásol hitelre... olyant mi befektetés, és termel, pl auto, amivel dolgozik, vagy valami szorakoztato szart...
szaboria
@cadmagician: Vegyesen van aki kocsit vesz, van aki háztartási gépet, van aki a szorakoztatásra vásárol hitelre.Annó rengeteg papirt töltötem ki azoknak akik hitelre akartak vásárolni mivel az OTP volt az egyed uralkodó rákellet irni mitkiván vásárolni és igen vegyes volt a paletta. Nem csak a kis ember de sok osztályvezető is vásárolt hitelre.Aztán megjelent a sok bank azok meg jól elhuzták az úgynevezett mézesmadzagot a hitelra való vásárlásra és igy túlköltekeztek.
wounton
Milyen lehet úgy felkelni minden nap, hogy leszarod mi van? :)

Amúgy nem értem az ilyen embereket. Én már rég szarnék a világra és a Csendes-Óceánon vásárolt kis szigetecskémen építgetném, csinosítgatnám.
Major Betty
Én is kérek egy kicsit a milliárdokból hogy végre nyugdijas legyek már 3-ik évet húzok rá mocskos MSZP
cadmagician
@szaboria: tehát akkor tudnak a pénzzel bánni vagy nem? miért nem gyujti össze előre? bár ebben az országban köztudott hogy mindenki közgazdász... még én is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.