A súlyosbító körülmények garmadája miatt könnyen börtönbe kerülhet a súlyos balesetet okozó Stohl András. Enyhítő körülményként a gyerekeire és a megbánásra hivatkozhat Stohl, akit hamarosan szembesíthetnek is a baleset áldozataival. A sajtóban megjelent 3,8 ezrelékes véralkoholszintet találgatásnak nevezi a rendőrség.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@alfás: félreértettél. Én a párhuzamot csak az " ismert ember " és a büntetés kapcsán hoztam fel. Nem azért kell leültetni Stohlt, mert anno Cinit is leültették, hanem azért, mert valóban ön és közveszélyes alkoholista, olyannyira, hogy már az arcán is nagyon látszik. Gondolom volt dolguk a sminkeseknek, amíg szalonképesre pofozták :P
alfás
@Kakastoll: azért ne kapjon többett,mert sztár(?),de annyit igen,amennyit a btk minimum!!!,kiróhat.a média meg nézzen körül a házatályékán,hogy kiket sztároltat.szégyen!!!!!!!
másvirág
Nincs veszve semmi ! Találtak vért az alkoholban !
Efrud
Úgyis megússza. Bezzeg, ha én berúgok Pesten a rendőr is megver mert mulatni merek, hogy a bőr hűljön a képükre!
nyanya001
@inkvi: Csúnyán beszélsz?
Az ide vonatkozó legsúlyosabb büntetési tételt érdemelné!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.