Ezek nem magyarországi bankok

Forrás: vg.hu
Feltöltő: inkvi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@kevijeni: te tényleg nem olvasol más semmit ?
inkvi
@kevijeni: Komcsi nincsen, nem is volt! Kommunista Ifjúsági Szövetség volt, mert akkor azt képzelték, hogy pillanatok alatt a letett alapokra felépítik a szocializmust és jön a betetőzés, a kommunizmus. A mi hazánkban nem voltak, mert nem lehettek kommunisták! Bizonyára összetéveszted Kínával; nem csodálom, mert már sokszor én is Kínjainak érzem magam. Begyűrűzik a kommunizmus talán: ezek láttán: én nem is bánnám!
Csizmás Kond
@inkvi: Azért az elv hívei megvoltak....
luciferi
@Csizmás Kond: csak Titeket!:)

@inkvi: akkor az imádottaid miért komcsiznak vajh?? Ezt nekik is elmondanád, valamelyik fogdóóráján az emberednek, ha fogad??
inkvi
@Csizmás Kond: Meg-meg és meg is vannak! Nem baj ez! Ettől színes a világ!

@kevijeni: Ez megtisztelő! Köszönöm! (minket olvasólra) --------- Kik komcsiznak? Torgyán Józsi bácsi? Neki szabad! Ő nagyon jó fej!
inkvi
@kevijeni: Bocsi: tévedtem! Vannak kommunisták, vagy csak azoknak hirdetik magukat! Elnézést kell kérnem Thürmeréktől! Mea culpa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.