A Gyógyszer-Nagykereskedők Szövetsége "némileg" meglepőnek találja a kormánynak az új gyógyszertárak nyitásával kapcsolatos azonnali moratórium bevezetésére, illetve a kötelező kamarai tagság visszaállítására vonatkozó, szakmai egyeztetések nélküli bejelentését - tudatta közleményében a szövetség elnöke.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@marlin: Linked nem hiteles - szerintem! valami blogggggertől vetted! nem is perdöntő!

Ez a modern demokrácia! Én maradok a hagyományosnál; ami nem ilyen!

Nem ezzel van a baj, hanem a feneketlen gyógyszergyártó maffia és trsai CO-val, amit úgy emeltek hatalomra (gazdaggá), hogy elsorvasztották az EÜ-t! Az összefüggéseket kell látni, nem a téziseket szajkózni! Vagyis: gondolkodni kell, hogy mi mitől, miért, kinek, ...?

Sajnos Te is társadalmi trv-szerűségeket akarsz bizonygatni, amit nem lehet! Ez nem matematika! Nem is tudomány!
marlin
@inkvi: Kedves inkvi:)) Hogy szerinted mi a hiteles?? Háát, .. -szerintem nem igen érdekel senkit!! Közismert tényekkel próbálsz megkérdőjelezni, hiányos tárgyi tudással!! Annak, hogy te mit tudsz, vagy nem tudsz a Mikola családról a valós tényekkel szemben nincs jelentősége!!
Sajnálom, hogy nem olvastad át, és nem láttad meg, hogy az inkriminált kommenben én ugyanazt a véleményt képviselem a gyógyszermaffia ellen, amit te!!
Viszont amikor kiderül, hogy a "meglepett" és meg rendszabályozott "gyógyszer nagykereskedők" korábban a Fidesz se__ét nyalták te megpróbálsz kihátrálni!! Természetesen ez a te dolgod, csak ne akard "megmagyarázni"!! :))
Szóval ennyit a hitelességről!!
Csizmás Kond
Nem hiszek a demokráciában, ugyanúgy ahogy nem hittem a kommunizmusban sem.
Csak egy példa az általad felsorolt kritériumokból.
Azt írod : 1.jogállamiság:.........5.kisebbségi jogok védelme.
Egy jogállamban ahol mindenki egyenjogú, ott nincs kisebbség.
inkvi
@marlin: Én megnéztem azt a cikket, abból indultam ki! Nem az igazságot megíró sajtó-oldalt láttam. Ebben a kérdésben tényleg hiányos az infóm (Mikolailag). A gyógyszer ügyben pedig természetes, hogy a hatalom se--ét nyalják, hiszen az a legnagyobb bevételi forrást biztosító arany-tík!

@Csizmás Kond: Viszont a hatalom a nép kezében van! Ezért vagyunk mi pógárok!
Csizmás Kond
@inkvi: A kezekben ugyanaz van, csak ha a nép használja akkor az erőszaknak nevezendő, ha a hatalom használj az már kormányzás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.