Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt Korda György nyugdíja alig éri el a 28 ezer forintot, de Vikidál Gyula 44 ezer forintos és Nagy Feró 30 ezer forintos ellátása sem nevezhető irigylésre méltónak. Ezúttal egy újabb művész szólalt meg, aki egyenesen megalázónak tartja ezt a helyzetet....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Tisztelt "müvész" urak !! nem kell folyton rinyálni!!Addig amig a világot jártátok,jol ment a szekeretek,miért nem panaszkodtatok.!! Ja,hogy akkor nem gondoltatok az öregkorra???Az ország sokezez nyugdijasa él 25-30 ezer forintból havonta!!!És ők az élatüket végigdolgozták.keményen!!!
Nem kell siránkozni,ha kevés a nyugdij,menjetek el plakátot ragasztani!!!!!
51kacsa
@csutak: Így igaz. Minden évhez van egy valorizációs szorzó. Az adott évi jövedelmedet ezzel szorozzák fel. Én átrágtam sorrol-sorra a papírjaimat mikor nyugdíjaztak. Elvoltam vele pár napig, s a végén rájöttem, hogy csak akkor tudok elmenni rjta, ha leteszem.
szaboria
@51kacsa: Az a legszebb az egészbe ,hogy 88-ba havi 2700.-ft-ért dolgoztam ami akkor kiemelt fizetésnak számitott és ezt felszorozták 150%-ra az utána következö éveket meg mindig kevsebbel a lényeg pont 94-be lettem nyugdijas és rögtön 3600.-Ft-al kevesebb lett nyugdijam.
SELIG
Szerintem az a megalázó, mikor komoly felelősségteljes munkát végző embereknek szúrják ki a szemüket kicsit többért mint a minimálbér.
Na ez megalázó.
Nem ilyen here életet élő kvázi művészek, mint ezek.
Ezt is a bérből fizetésből élők fizetik nekik. Vagyis én is. De én egy fillért sem adnék nekik, ha tehetném. Amikor röhögnek másokon, hogy nekik milyen jól megy, mikor megy a szekér. Kicsit félre kéne rakni olyankor.
Főnixxxx
Mindaddig nem hihető ez az állításuk, amíg látjuk, hogy milyen fényűző lakásokban élnek, mert azt fenn is kell tartani valamiből. Nyilván nem a nyugdíjból, de van ezeknek az embereknek annyi félretett pénze, hogy még az unokáik es ebből fognak síránkozni!
Egyetlen színész-művészt láttam eddig kisember-léptékű házban élni, mégpedig Szacsvay Lászlót. De, nem is hallom nyavalyogni sehol.
overdose1
Kedves művészek a sok millióból mennyit fizettek be a közösbe ment a zsebükbe akkor majd előlehet venni és nem sirni mert tőlünk levonták éveken keresztül

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.