Az új alkotmánynak olyannak kell lennie, hogy akár Szent István intelmeivel, az Aranybullával vagy a vérszerződéssel is össze lehessen vetni - mondta Schmitt Pál, az Országgyűlés elnöke államfő-jelölti meghallgatásán a Fidesz-KDNP-frakciószövetség előtt. A STOP véleményeztette a kijelentést.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@szaboria:Ha már eddig nem tanultam meg számolni eztán már nem fogok, de csekélyke értelmemmel annyit azért felfogtam a választásokból, hogy az ország választóképes lakosságának azon része közül, akit érdekelt az ország és saját sorsa, és befolyással akart lenni rá, annak a 2/3 része a Fideszt választotta azzal a céllal, hogy a Parlamentben ne kelljen cicóznia, és méltatlan alkukat kötnie azokkal a pártokkal illetve képviselőikkel, akik nem támogatják az ő politikai elképzeléseit. Ezt pedig nektek kellene végre tudomásul venni, ehhez nem kell egyetem, elég a józan paraszti ész is. Lehet ágálni, de az érdemi többség így akarta.

@marlin: A te és a cikk írójának a véleménye egybe vág. Én mást gondolok Schmittről, én a jelenlegi szituációban telitalálatnak tartom. C'est la vie!
marlin
@furfang: Ja, kinek a pap,..... :)))
Caligula a lovát akarta megtenni konzulnak!! Ahhoz képest a Schmitt, mint az Orr bán köztársasági elnöke se lesz rossz műsor!! :))
Elegetik a népek, hogy ő már a Buda István aktatáskáját is fáradhatatlanul hordta!! :))
Tudom!!
Nektek (annak a 2.7 milliónak "ez" kell!! Nem narancs (mert az megrothadt), hanem banán- köztársaság!!)
Hajrá magyarok!! :))
Csizmás Kond
@marlin: mitől szentírás egy kemma hír ?
inkvi
@szaboria: Meg kellett volna mozgatni a többi szavazót és akkor megnyugodhatnál. Én úgy látom, hogy nagyon sok mandátuma van a FIDESZ-nek: számold meg a parlamentben a képviselőket szín szerint, azután jöhet a %-számítás: nem nehéz.
marlin
@Csizmás Kond: Nem szentírás (ezt rajtad kívül senki nem állítja) de az, hogy amit a KEMMA cikkírója összefoglalt, az Magyarországon köztudott igazolja a hír valódiságát!! :))
Hajrá magyarok!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.