Úgy módosítaná a közjogi méltóságok juttatásairól szóló törvényt két MSZP-s képviselő, hogy ne kérhessen állami lakást az, aki más korábbi posztja miatt már kapott egyet. A javaslat az egyik benyújtója szerint nem Sólyom László távozó államfőről szól, de jelenleg ő az egyetlen, akit érinthet a dupla lakáshasználati, hiszen az Alkotmánybíróság elnökeként is kapott egyet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@marlin: Hol van az már! Még a Horn hatalomba lépése idején piszkálgatták az M1-n! De lényegtelen! Az Horn magán-vagyona.
Ha Sólyomnak jár, akkor adják oda; majd Ő eldönti mit tesz vele; biztosan van szabály arra is, hogy nem viheti a sírba, illetve nem írathatja másra, stb...
Ha nem jár, akkor ne apelláljanak ellene!
Nem ez a gondom; nem érdekel a Sólyom ingatlana.
marlin
@inkvi: Ez a történet itt kezdődött:

inkvi tegnap, 16:52
@szaboria: Mi ez az 500-600 millás Horn villához képest? Sólyom megérdemli!

A többit meg talán próbáld meg esetleg szótagonként, balról jobbra!! Hátha mégis menni fog!!
inkvi
@marlin: Arányokat hasonlítottam össze! Csupán ez történt! Horn nem állami ingatlant kapott, de ezt mindenki tudja! Össze lehetne hasonlítani kisebb emberekével is: szerintem a 100 millás ingatlan ma már nem nagy ügy. A Hilleré is kóstál annyit cca: azt pedig ismerem. Ennyi ennek a témának a jelentősége! A másik, hogy ilyen hülye jogszabályt, ha van, nem szabad időben nem megváltoztatni (nem most jöttek rá, hogy Sólyomnak ez jár: 5 év óta államfő)! Bele kell rugdosni a trv alkotó és ápoló személyzetbe!
marlin
Ne írj !! Olvass!! Ha mégis grafomániád van, akkor próbálj igazat írni....!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.