A Blikk kormányzati körökből származó értesülésekre hivatkozva csütörtökön azt írta: kiszállna a kormány a 4-es metróból, az első szakaszt még befejeznék, de a másodikra már nem adnának pénzt. A kormányzati kommunikációs államtitkárság hivatalosan csak annyit közölt: a metróra költött pénz egyéb fejlesztések elől veszi el a forrásokat, a beruházás folytatásáról ezt mérlegelve fognak dönteni. A Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója szerint hozzájuk nem érkezett jelzés a szerződés megváltozatásának szándékáról, és nem is számítanak erre.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
A fidesz mindig is ellenezte a 4-es metrót már igy is több kárt csináltak azzal, hogy amikor ök voltak kormányon minden megkezdett müveletet ami kellett a metró épitéshez leállitottak .pl.A házak müszaki állagát elkezdték vizsgálni azt is leállitották volt olyan ház pesten amit kétszer mértek felmert az első mérés ideje lejárt. Jobban tennék ha most már a befejezésen gondolkodnának és nem a sok hülyeségre elverni a pénzeket .
nyanya001
A választások előtt nem ezt mondták........
inkvi
@nyanya001: Változtatja a véleményét a Blikk?

@szaboria: Ezt már az első Metróval is eljátszották, aztán többe került a fenntartási leves, mint a befejezési hús! Itt mindenki hülye!? Beruházást nem nyújtani kell, hanem tímsózni! Mire ezt Demszky egymaga kiássa ... ? Nincs bűn, nincs bak! Itt mindent lehet büntetlenül elqrni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.