Egy hónappal az önkormányzati választások előtt, szeptember elején kerülhet sor az Orbán-kormány - korábban már beharangozott - második akciótervének meghirdetésére. Az időzítés nem véletlen, információnk szerint az újabb akciótervben fontos szerepet kap Budapest fejlesztése, hiszen nem titok, a FIDESZ legfontosabb célja a főváros "bevétele". Tarlós István főpolgármesterré történő megválasztása biztosra vehető, egyik helyettesévé Rogán Antalt szemelte ki a miniszterelnök. Rogán lehet majd 2014-től Budapest főpolgármestere, aki jelenleg szívesebben maradna az V. kerület élén.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
@szaboria: 93-óta, (akkor volt a nagy jobbra át) így ítélem meg Orbánt. Azt csak ő, meg a fan-jai hiszik, hogy nem látni át a szitán.
adohirek
Tarlósnak most mindenképpen oda kell adni Budapestet, mert négy éve megígérték neki. Rogán most tanulni megy oda, hogy tapasztalatban gazdagodva átvehesse a főpo rangot. Rogánban megbízik Orbán, csakúgy mint Szijjátó Péterben. Kiváncsi vagyok távlatilag mi lesz majd Szijjártóból?
Csizmás Kond
@szaboria: próbálom...és azt is igen, hogy a másikhoz is kellett legyen ...:)
adohirek
Egy biztos, most a FIDESZ "mindent visz."
szaboria
@Csizmás Kond: Azóta egyetlen egy pártnak sem dolgoztam az idén is olyanra szavaztam akik sajnos nem jutottak be ,mert a nagy pénzekkel még mindig a két párt Fidesz és MSZP játszik. MIvel tudott dolog volt ,hogy volt egy egyezségük egyszer mi egyszer ti kormnyoztok csak közbejött, hogy EU tagok lettünk és nemtudták megbundázni a szavazatokat igy maradt le Vikike 2006-ba.Aki jól figyeli az eseményeket akkor rá kellet volna jönnie mióta tett keresztbe a fidesz a szociknak 2006 óta atól kezdve mindent megvétóztak és ez csak is bukáshoz vezethetett mert nem tudtak semmit sem csinálni ami 2/3-os törvényhez volt kötve.
Csizmás Kond
@szaboria: :) szerinte a szíved még most is egyfelé húz....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.