Igény lenne rá, de kérdéses, megszervezik-e valamilyen formában az országgyűlési képviselők gyermekeinek felügyeletét arra az időre, amíg szüleik dolgoznak. Az új parlament megalakulásakor az LMP vetette fel, hogy szükség lenne erre, ám a pártok álláspontja, úgy tűnik, egyelőre eltérő a kérdésben.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...és két szavazat között kiszaladnak szoptatni vagy pelenkázni.....
luciferi
Nem kell nyitni, már régóta óvodás szinten műxik.
nyanya001
Amig a szüleik dolgoznak?Hiszen többnyire kong az ürességtől az ülésterem!
csikknorisz
Elkepzeltem egy telefonbeszelgetest: -He asszony, elhoztad mar a gyereket a parlamenti ovibol? -Ki, en? 300 kilometerre lakunk, kulonben is te adtad be egy honapja. -Azota nem voltam bent, van nekem fontosabb dolgom is, mint a munkahelyre jarkalni, megy a biznisz ezerrel. Mindennel nekem kell foglalkoznom, tee? Varj csak, amig hazaerek innen Bali... akarom mondani Balaton melletti kormanyulesrol, majd megtudod, mi az a kutyafitty! Na, irany a kolyokert, szamlat kerj az utikoltsegrol! :)
szaboria
Kezdődik az óvodával aztán jön az iskola,majd a középiskola és amelyik szülő kiöregedik a gyereke a helyébe lép és nem kell választásokra pénztkölteni. Korán irtam a hsz.-om remélem ez csak egy álám volt.
inkvi
Megalakulhat az új, fiatal, cuclialista koalíció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.