Elvágták a nyakát és kést szúrtak a hátába annak a 16 éves fiúnak, akinek a holttestét búvárok emelték ki a Keleti főcsatornából Hajdúnánáson. Úgy tudni, az áldozatot és két feltételezett gyilkosát, egy 14 és egy 15 éves fiút az utóbbi időben sokat látták együtt, információk szerint a tragédia napján, szerda este a cigarettán vesztek össze.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
@nyanya001: ezután igyekezni fogok....
a másikra is beköszöntem.....:)
szaboria
@csutak: Itt nem lehett Orbánra ráfogni most semit de még a Gyurcsányra sem pontosan a szülöi neveltetés hiánya ez .
qxy
Nem is csoda Milyenek a számítógépes játékok? Mi van a tévében? Bárhová kapcsolod, vödör kell a tévé alá hogy abba mennyen a vér ,
ria677
Ez egyáltalán nem politikai kérdés! Társadalmi! Mi rontottuk el Őket, mindent megszerezni bármi áron, bár én nem így éltem eddig sem, mégis ez a szemlélet amit magukévá tesznek. Mást sem látnak, csak harc a hatalomért, a pénzért. Szomorú, elkeserítő, hogy itt tartunk.
MNG
@qxy: egyszer valaki nekem azt mondta itt, hogy nem kell a gyereknek néznie a TV-t, nem kell a számítógépen ilyen játékokat engedni és akkor nem lát ilyen brutalitást! Ma a gyerekek ezen nőnek fel (sajnos). Egymást között is ezt játszák, ha pedig egymás között nem közreműködő, akkor összefognak ellene és kiközösítik.

Én is a szülőket teszem felelőssé, de nem kicsit. Ha a többséget nem engednék ilyen szennyeket nézni, akkor nem kellene fosni, hogy nem értik meg egymást a gyerkőcök.

luciferi
És ezek barátok voltak! Mi vár a nem barátokra????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.