Elkezdte bontani egy vállalkozó a szekszárdi Illyés Gyula Főiskolai Kar új épületszárnyát, arra hivatkozva, hogy a fővállalkozó nem fizetett ki egy 2,7 milliós összeget - adta hírül a Tolnai Népújság hírportálja.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Diamont Frost
@lópicigáspár: Ez a trendi...,mert az egyetlen és utolsó kétségbeesett próbálkozás arra, hogy a lánc végén álló szerencsétlen vállalkozó rákényszerítse a fővállalkozót... fizessen!
Nem hiszem el, hogy 10-12 alvállalkozó is kell ugyanarra a munkára! Mindenki továbbadja a melót,----persze a hasznát zsebre teszi ---- aztán a sor végén álló szerencsétlen se ingyen, se pénzért megcsinálja, de pénzt nem lát belőle.
Igérték a megoldást....nagyon kéne!
csutak
Én jobbat tudok és ezt véresen komolyan gondolom:
A nem fizetőt betonba önteni és leengedni a rudabányai mély aknába!
Ezt lefilmezni és szétküldeni.
Talán akkor megváltozna itt valami.
De amíg egy kétségbeesett ember végső momentumként önmagával nem viszi azt, aki tönkretette (Ti. Kiterjesztett öngyilok!) , itt nem fog változni semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.