„Ott látom a televízióban a magyar nemzet önfelkent atyját… akinek annyira fontos a magyar futball, hogy többet jár meccsre, mint találkozik a szakszervezetekkel vagy az IMF-fel...saját nevemet látom nevezett 'kétharmadom van és mindenkinek kuss' főnök neve alatt.”- írja felháborodottan Gyurcsány Ferenc blogjában a tagnapi svéd televízió hibázására reagálva.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Igazad van Feri!
Szégyen ránk nézve, hogy ilyen kormányfőt választott az elmebeteg 2.800.000 ember.
Ennél csak az a nagyobb szégyen, hogy a többség otthon maradt és most pofázik!
eva1215
De mit sem tanultak ebből az Önkormányzati választásokat is biztos nyerik a hirek szerint. Ezek után jön majd a fekete leves mert azt már tudni hogy nagy megszoritások jönnek a választások után .Orbán Sz fehérváron azt mondta még 3 év kell hogy a gazdaság növekedjen addig mi jól érezhetjük magunkat szabadon .Mert mi saját magunk fogunk kilábalni a válságból Kösz az IMF ből nem kérünk.
csutak
@eva1215: Az helyénvaló, ha nem akar újabb kölcsönöket!
De van ennek közlésének egy kulturált módja.
Roppant kiváncsi vagyok, valójában mire kell Viktornak ez a Hitleri hatalom koncentráció.
Ezúton kérek bocsánatot Adolfom, hogy hozzád mértem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.