Bolti forgalomba került csütörtökön a Leonar3Do elnevezésű magyar találmány, amely a világ első, úgynevezett komplett 3D virtuális valóság terméke, és a közönséges személyi számítógépet egy interaktív háromdimenziós munkakörnyezetté egészíti ki - mondta Kárpáti Zoltán, a Leonar3Dót termékké fejlesztő 3D for All Kft. pénzügyi igazgatója az MTI-nek

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
De ezt is eladják és majd vesszük a gagyi kínait. Tán nem így van mindennel ami magyar és JÓ.Bár csak sok ilyen lenne és ész is aki forgalmazza nem eladja.
Csizmás Kond
Ez is kell, de vajon azt a szintén szenzációnak nevezett napelemes cserepeket miért nem akarják elérhetővé tenni ?
gabrella
@Csizmás Kond: Ezt a sebészet pld.az orvostudomány nagyon jól tudja hasznositani.
A napelemes cserép is jó lenne csak valószinüleg drága. Tudom,hogy hosszutávon megérné és ha engem kérdeznének: erre kéne inkább beruházni mint a gázvezetékek kiépitésére.
Csizmás Kond
@gabrella: Nem hiszem azért lenne kapható.....de ha igen akkor is inkább a cserép :)
csikknorisz
Leonar3Do. Szep magyar neve van. Hogy kell egyaltalan kimondani?
másvirág
@qxy: A Rubik kockát is a Kinaiak gyártják napjainkig milliós szériában. Nekik megérte munkahelyeket létrehozni. Csak ennek az egy terméknek a kedvéért. Igy lesz ez most is mert nincs háttér ipari kapacitás.De mire egy vállalkozó elkészűl az engedélyezések beszerzésével,addigra Kina legyárt több milliót fútószalagon. (És majd megint kesereghetűnk,hiába volt levédve.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.