Gyurcsány Ferenc egy újabb blogbejegyzést tett közzé, amelyben már botrányosnak nevezte a kormány által benyújtott törvényjavaslatot.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
János01
Vállalom hogy kitilsanak az oldalról ,de azt el kell mondanom hogy Gyurcsának a pereputtya lenne az összes áldozat akkor mit mondana !!!!!! Kívánom hogy átélje azt amit az áldozatok családtagjai , hozzátartozói. Még így is nagyon finoman fogalmaztam. Felelőtlen rablóbanda az összes maszopos, élükön gyurcsánnyal ( csak így kis kezdőbetúvel ) Ki fogja azt a rengereteg tragédiát ,tönkretett életet olybá tenni hogy egy kicsit is elviselhető legyen ? Fel kell akasztani, felnégyelni a felelősöket. Amennyiben ez a hozzászólás a moderátornál kiveri a biztosítékot akkor neki is azt kívánom , élje át azt atragédiát amit az áldozatok családtagjai átélnek. Tudja meg mi az az érzés, legyen benne része, de annak is aki jelenti hogy számára sértő, durva dolgot tartalmaz a hozzászólásom.
Dr.luigilongo60
@János01: Hát e a sok baromság nálam is kiverte a biztosítékot, ehhez nem kell moderátor.

A problémát, amire rávilágít akár el is lehet vonatkoztatni a katsztrófától.Az emberek elkeseredettségét ,együttérzését egy kis demagógiába becsomagolja Orbán és ezzel hatalmazza fel önmagát és kormányát egy bosszúszerű ujraállamosításra.
Rákosi szelleme tehát véglegesen és visszavonhatatlanul feltámadt haló poraiból a demagóg politikának köszönhetően.
Magyarra lefordítva ezután a hbbant Vezír és csapata bárkire rámutathat egy mondva csinált ürüggyel és a Nép nevében lefoglalják a vagyonát?
Nem kell oly sok fantázia, hogy megtudjuk, kiknek is volt a módszere.
Ráadásul a szerencsétlen kisember megint beszopja ezt a kábító dumát, mert tetszik neki, hogy a gazdag embert jól megbüntetik és akkor milyen jó is lesz őneki.
Hát egy nagy frászt.

"A kormány arra kér felhatalmazást, hogy rendeletben(!) bármikor, bármit, bárkitől elvehessen és felelősség nélkül más vagyonával azt tegyen, amit akar. Ez botrányos. Ez így nem egyszerűen(?) alkotmányellenes, ez erkölcstelen, ez disznóság. Amikor valaki a nagy baj közepén a maga javát nézi. A katasztrófára hivatkozva Orbán kormánya bevezeti a korlátlan és szabad államosítás rendszerét. Ha megteszi, akkor itt a jogállam vége. "

Azért érdemes a fentieken elgondokodni mindenkinek.
Január
Itt egy kicsi tévedés van, az egyik alkotmányjogász szerint ilyenkor nem szerez tulajdont az állam, és ha kárt csinálnak a cégnek, akkor a cég beperelheti az államot .....
Ez a RTL klub Híradójában hangzott el.
inkvi
Nem lenne itt gond, ha nem adja el az állam (Horn Gyula kormányzása alatt)! De nem ez az egyetlen stratégiailag fontos dolog, amit eladtak!
Engedje meg a világ, hogy a magyar leendő szerelő gárda (diákok) nem mehet el egy vízmű-telepre a fővárosban, mert a francia tulaj nem engedi! Mi folyhat ott: a vízen kívül?
János01
@luigilongo60: Neked is kívánom hogy olyan feleletőtlen, mohó , kapzsi ujgazdagok által művelt disznóságok miatt éld át azt amit a katasztrófa áldozatai és azok hozzátartoi. Azután pedig védjed őket úgy mint ahogy most teszed most. Sajnos a hozzád hasonlók miatt tartunk itt. Aki az igazságot leírja azt törlik.
gabrella
Veszélyben az állami vagyonból meggazdagodott milliárdosok - igy gondolja Gyurcsány.
Amikor szétlopták akkor nem tartotta erkölcstelennek és disznóságnak?
De egyébként sajnos nem kerül vissza az állam tulajdonába.
Dr.luigilongo60
@Január: Attól a pillanattól kezdve, mikor a Magyar Kormány ráteszi a kezét "jogszerüen "valakinek a vagyonára, szerinted mennyi esélye van annak, hogy az valaha is visszakerül a jogos tulajdonosához.
Mondom ezt annak fényében, hogy Orbánék köztudottan már megszállták az igazságszolgáltatást is.
inkvi
@luigilongo60: Kérdezem Tőled! Az ajkai timföldgyár kinek a tulajdona volt a kádári időkben?
nyanya001
@gabrella: Remélem, itt gondolsz az 1.- Ft-ért megvásárolt bányákra is ugye?
Dr.luigilongo60
@János01: Nem védtem Én senkit és nem is tisztem de nem kell mindjárt nekiesni valakiknek valós vagy vélt sérelmek alapján.Mohó és felelőtlen kapzsi emberek baromságait már Én is megtapasztaltam nemegyszer.

Ráadásul itt nem arról van szó, hogy valakit jogosan meg akarnak büntetni, hanem bizonyos embereket szeretnének letörölni a föld színéről végérvényesen.
A fütyeszbarát oligarchákat természetesen békén hagyják, hiszen Ők még hozhatnak a konyhára.
marlin
Nem járok a Gyurcsány úrral egy társaságba, de most tökéletesen igaza van!!
Majd most megtapasztalhatjuk(!) a "jogállam" és a "joguralom" közötti különbséget!!
marlin
@medy19: Majd szóljál anyukádnak, hogy üssön a sggedre, ha már tisztességre nem tanított!!
mandiner
fél óra különbséggel a következőket írta: Tisztességes elveken nyugvó, határozott választ akar adni a kormány a kialakult válsághelyzetre - írta internetes blogjában Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök Orbán Viktor jelenlegi kormányfő hétfői, parlamenti beszédével kapcsolatban. Gyurcsány Ferenc blogjában kijelentette: "A miniszterelnök tisztességes, jó beszédet mondott. Egyet lehet és egyet kell vele érteni."

majd egy óra múlva:Véleménye szerint a tervezetben a kormány arra kér felhatalmazást, hogy rendeletben bármikor, bármit, bárkitől elvehessen és felelősség nélkül más vagyonával azt tegyen, amit akar. "Ez így nem egyszerűen alkotmányellenes, ez erkölcstelen, ez disznóság.
mandiner
És ezt az embert tartja valaki normálisnak, akinek fogalma sincs mit mondott ,csinált, írt egy órája??
szaboria
@inkvi: Ne csak azt nézd hanem egyáltalán mikor is alakult 1942 és akkor is RT-ként.Az üzembe helyezése 1943-ban volt.Azért eléggé elgondolkoztató lesz, hogy ha ez a trükkjük így bejönne akkor bárkinek a tulajdonát újból államosítsák.Most még várni kell mit szól ehhez az EU is.
Dr.luigilongo60
@szaboria: Úgy sem merik megcsinálni, csak arra jó az egész, hogy hergeljék egy kicsit a hívőket, mert olyan jól esik köpködni egy kicsit, hisz ez élteti őket és folyamatosan fenntartja a gyűlöletet.
Ez kell a népnek, addig sem foglalkoznak azzal, hogy már megint átverték őket.
inkvi
@gabrella: Kihátráltak Gyurcsány mögül: mondaná csutak, ha itt lenne!
Az érdekes, hogy sem Antall, sem Boros, sem Medgyesi nincsen benne semmi balhéban. Számomra ez elgondolkodtató. De említhetném Horn Gyulát is (bár 1956-ért támadták sokan).
Annyiszor megemlítik itt, unos-untalan az öszödi böszmeséget.
Sajnos, ha a főnök elmondja a beosztottjainak, hogy nem csináltak semmit, hazudtak, ...; akkor kihátrálnak mögüle! Őszinteségi rohama sajnos megbélyegezte az egész MSZP-s kompániát. Ebből a szempontból még senki nem elemezte a beszédet. Ezt gondolom!
Velem együtt mindenki hülye, aki a 2/3-adba bele kényszerítette az új kormányt! Hány MSZP-s lehetett (látván a kudarcot)?
szaboria
@mandiner: Meg győződtél , hogy miként írt a blogjába vagy csak átveszed amit az újságíró a szádba ad? Olvasd el és rájössz míröl írt előbb és miről utóbb
szaboria
@gabrella: Nézz már előbb mindenek utána és csak azután irkáljál.
inkvi
@szaboria: 1 ft-ért a Szekeres Imike vásárolt!
gabrella
@inkvi: De itt még vannak begyepesedettek! Mint a papagájok,ugy ismételgetik a hülyeségüklet.
Vagy nem mérik föl a helyzetet vagy racionalitás ellen be vannak oltva.
Dr.luigilongo60
@nyanya001: Bayer Zsoca is kapott egy kastélyocskát anno 1 forintért.

Meg is szolgálta rendesen, hogy milyen stílusban, az egy más kérdés.
De hát nekik erre van igényük.
inkvi
@gabrella: Sajnos védik a mocskos mundér becsületét és amit esetleg onnan levakarnak rá próbálják kenni a másikra! Ez van!
szaboria
@gabrella: Te meg a narancsosba vagy bele gabalyodva.
@inkvi: Nem kötözködés de te is nézz utána néha a dolgoknak.
gabrella
@inkvi: De képzeld el ha az itteni ellenlábasok is olyan jól látnák a dolgokat mint mi akkor kivel is vitatkoznánk? Milyen unalmas lenne itt az élet.
inkvi
@gabrella: Ők nem unatkoznának, mert egymás téveszméit erősítenék még jobban! Ők el vannak egymásközt!
Imádom: Ken Kesey: Száll a kakukk fészkére
mandiner
@szaboria: Elolvastam! A drágának azért változott a véleménye mert OVI kárörömmel jelentette be a letartóztatást!
gabrella
@inkvi: Ennél jobban már nem tudnák erősiteni a téveszméiket,minket próbálnak hülyének nézni és sértegetni időnként.
Téged is hogy keresnek ha nem vagy itt.
szaboria
@inkvi: Az 1.-ft-osnak.Amikor osztották a sok KFT ugyan úgy kapott Gyurcsány,Orbán,Kövér,felsorolni is sok lenne csak az egyik élt lehetőséggel és fel virágoztatta és milliomos lett a másik meg túladott rajta jó haszonnal.Ez volt a nagy KISZ vezetők jutalma mielőtt kapitalizmus lett.
medy19
@marlin: Aki nem védi ezt a nemzetáruló, szemét, mocskos Fletótokat, az nem tisztességes? Lári- fári!
inkvi
@szaboria: Nem vitatom! De vannak új gazdagok is: Demszkáj, Hagyó, Hiller, .....
inkvi
@gabrella: Jellemző, hogy a hátam megett sértegetnek és alaptalanul; de ez az Ő lelkükön szárad, mint a vörösiszap a hányókon!
inkvi
@medy19: Ezek szerint marlin tetőtől-talpig az! Ennek örülök, hogy erre a következtetésre juttattál!
szaboria
@medy19: 42 évesen elég buta vagy. Mennyivel különb Orbán Gyurcsánytól azt írd már meg miből gazdagodott meg Orbán. A Felcsútiak meg az Alcsútiak is megadták a választ az őszi választáson.( bányák,szőlők ,földek) Semmijük sem volt nézd meg a fényképet honnan jött.Ezért írtam a sok KFT kiosztásában mind részt vett.
medy19
@szaboria: Te ott voltál, hogy ennyire tudod?
szaboria
@mandiner: Vajon milyen arcot vágna Orbán ha most az ő tulajdonát államosítanák ?@inkvi: Régen írtam 93-ba a voltcégemet azért számolták fel, hogy sok sok KFT csináljanak belőle .Minden vezető kapott egyet egyet úgy a párt titkár is és a szakszervezeti vezető is mind kettő gyorsan még nyugdíjba is ment.
inkvi
@szaboria: Talán, ha felvilágosítanál, hogy mennyire gazdagodott meg a Viktor! Mije is van neki?
Talán, ha összehasonlítanád a 100 leggazdagabbal? Elemeznéd, hogy mikor gazdagodtak? Talán a munkás-paraszt kormány keze is benne van? Kádár nem vette észre a síbolást! Ez volt az "öreg" puritán nagy hibája: mindenkit becsületesként kezelt és APRÓ hibák kerültek a gépezetbe! Azt sosem róvom fel neki, hogy kivégeztette az ellenforradalmárokat (ma forradalmárok), mert az ellenséggel, ha nem számolnak le, akkor buknak! Így bukott meg az antalli MDF is!
medy19
@szaboria: Szerintem meg Te vagy tök hülye, a Gyurcsánynak a milliárdjai nem számítanak, azzal nem foglalkozol. Az Orbán meg csak milliomos, az meg lehet bárkiből, csak tenni is kell érte.
inkvi
@szaboria: Látod! Ezért nem szabad védeni Őket! Előbb írtam: ezt hibázta el az MDF!
inkvi
@medy19: Sajnos: igazat kell adnom! Bár ehhez jól kell nősülni? Nősülni, elválni, nősülni; mert a gép forog!
medy19
@inkvi: Most sem ártana kivégezni 2- 300 embert, mindjárt rend lenne.
szaboria
@inkvi: Pontosan ha akkor nem kezdenek el privatizálni akkor nem itt tartanánk.
szaboria
@medy19: 20,50-es hsz. Nagyon közel voltam. Mond neked valamit a Duna holding?
inkvi
@szaboria: Pontosan! De Antall MSZMP-s nyomás alatt állt. Ő volt a maszlag! Nem véletlenül emelték trónra. Minden MSZMP-st meg kellett hagynia a fontos pozíciókban!
Ezért látható volt akkor is és ma is, hogy nem történt rendszerváltás!
Nem is fog, amíg Lendvaik, Gyurcsányok, és hozzájuk hasonlók fognak uralkodni!
Talán most az azok ellen küzdők megvalósítják! Nyugodtan mond, hogy hiú ábrándokat üldözök!
inkvi
@szaboria: Nekem igen! A Holdingtól ma is borsódzik a hátam: ez volt a fedő neve: lábas! Minden holdink magán személyek zsebébe vándorolt! Dolgoztam én is ilyen cégnak! Sajnos! Ellopták, elletve finoman mondva privatizálták!
medy19
@szaboria: Pedig akkor nem a Zorbán volt, miért nem voltál ügyesebb?
inkvi
@csutak: Ne ragadtasd el magad! Ez nem méltó hozzád!
szaboria
@inkvi: Azért annyira még rafinált a jogi végzettségével nem mindent íratott a saját nevére de ha a családot nézed akkor rájöhetnél miből tellett mindezekre. Sem az apja sem az anyja nem volt gazdag a mama volt párttitkár,Viktorka meg KISZ titkár.
medy19
@inkvi: Remélem én is, nemcsak hiú ábrándokat kergetsz, mert akkor én is azt.
Azért bízom benne, hogy sikerül végleg ellehetetleníteni őket, hú én azt nagyon szeretném.
szaboria
@medy19: Nekem egy szívinfarktus jutott amikor 500 dolgozót kellett elbocsátanom röpke 3 hónap alatt.
medy19
@inkvi: Dehogynem, ez a méltó hozzá, pedig egy másik helyen igazat is adtam neki, vannak persze a mi oldalunkon is szemetek, nem ártana jobban figyelni rájuk.
csutak
@inkvi: Bocs, lesüllyedtem az illető szintjére:(
szaboria
@inkvi: Nem volna hiú ábránd az elképzelésed, de a mostani oldal sem különb a Deákné vásznától.
medy19
@szaboria: ha ilyen komoly beosztásban voltál, akkor Te is valaha komcsi voltál, mert csak ők lehettek vezetők. Persze, nem ítélkezem, én akkoriban még nem foglalkoztam ilyesmivel, de tudom az idősebbektől, sokan csak álkomcsik voltak. Nincs abban semmi rossz, ha mára megváltozott valakinek a véleménye.
Lehet a Zorbán is ál Kisz titkár volt:):):)
inkvi
@szaboria: 21 04: Én 30 évig voltam KISZ tag, mint tudod! Ha akkor titkár lettem volna már az enyém lenne az ajkai gyárak mindegyike! Ebben buta voltam. Azt hittem, ha az eszemet csiszolom, akkor boldogulok: anyagilag nem jött be!
szaboria
@medy19: Most leírtad az igazat nagyon meg kellene szűrni a Fideszt is mert ott is sok a haszon leső, ez minden kormányon lévő pártra igaz.
inkvi
@csutak: Nem mentség! Mindig a Te szilárd szinteden kell állni! Ezzel nem értek egyet!
nyanya001
@medy19: 21.14-re akkora hülyeséget irtál, hgy az ész megáll!
Az én igazgatóm nem volt párttag, 56-ban elitélték, mert egyetemistaként részvett a megmozdulásokban, 1984-ben kinevezték egy nagy bállalat igazgatójának!!!!
Méghozzá a kerületi pártbizottság nevezte ki!
inkvi
@szaboria: 21 10: Nem is lesz addig, amíg vannak itt olyanok, akik a másikat próbálják sárba-tiporni! Mindenkinek van itt értéke! Szellemi: elsősorban!
Tudod, ha én most azt mondanám, hogy Te (21 07) mennyi ember sorsáról kényszeredetten döntöttél: hazugság! Akkor hiteltelennek tekintenélek! Na ezt csinálják velem szemben sokan, de ez nem az én tudásomat és tevékenységemet minősíti! Azt kell támadni, aki nem igaz!
inkvi
@nyanya001: 21 19: Az én kollégámat majdnem felkötötték hazaárulás miatt, azután KISZ titkár lett!
szaboria
@inkvi: 21,15 útólsó mondatod rám is vonatkozik csak mindig tovább képzésekre jártam de nagy hasznom nem volt belőle.
nyanya001
@inkvi: Nem lett belőle párttitkár, maradt gazgató.
De a párttitkárból nem lett igazgató.))
szaboria
@medy19: A komoly beosztás még nem jelenti,hogy komcsinak kellet lennem nem voltam pártag de a munkámat mindig el is ismerték.
inkvi
@szaboria: De volt! Gazdagabb lettél!
inkvi
@szaboria: Egy foxi-maxi kellett minima a magas beosztáshoz!
nyanya001
@inkvi: Panaszkodj csak, meghallgatlak:)
medy19
@nyanya001: Vagy nem tudtál róla, sokan dugdosták a család, a barátok elől a piros könyvecskét, mert szégyellték, ezt is hallomásból tudom.
csutak
@inkvi: ma, 21:27
A foxi-maxi az a munkásőr elvtársak biztonságos szállításához is kellett!
Engem legalábbis emiatt zargattak oda!
Munkásőr, önkéntes rendőr nem volt nekem való, kibújtam alóla a hitemre hivatkozva.
Erre bezupáltak oda:)
Azóta tudatosabban hiszem a hitemet.
Mert ha választani kell mi az amiben hinni tudok, szimpatikusabb a teremtett világ, mintsem a "szarból vétettél és szarrá leszel" eszme.(Csörsz István: Sírig tartsd a pofád című könyvéből)
nyanya001
@medy19: Közvetlen főnököm volt, tudtam volna róla!
sasi1115
@inkvi: Az azt kell támadni aki nem igazt, azt komolyan gondolod? Aki nem igaz, az az akinek nincs igaza. Jelen esetben kinek nincs igaza? mert a módszer hagy némi kivánnivalót maga után. Érdekes ezt egy jogállamban megtenni. Lehet más megoldást keresni. Ebben biztos vagyok. De legalább keresni kellene.
inkvi
@nyanya001: 21 33: Jól megy a sorom! Nemnyugdíjból tengődök! Aktív vagyok!
inkvi
@sasi1115: Neked van! Az jutott! :):):)
inkvi
@csutak: Újat mondasz! Ezt nem tudtam!
sasi1115
@inkvi: Ellenben nem lebecsülendő. Én még élek egy értékrend szerint. Ez nekem elég. Mert szerintem ez a jó. És ez nem rossz. Sőt, felemelő.
sasi1115
@inkvi: Ja és erősen hanyagolod a másik szálon futó témát. Bagatell?
keresztapa
Nagyon sok ember,képtelen a párttag -- valamint kommunista közötti eltérésre
figyelni. Pártag az haszonelvűség,egyéni érdekből.
Kommunista = Eszme iránti elkötelezettség,azzal történő azonosulás.`
inkvi
@sasi1115: Nem értem, hogy mit akarsz!
sasi1115
@inkvi: Valljál szint. Inkvi-zíció! Értik?
Csak próbállak néha szembesíteni téged önmagaddal.
medy19
@keresztapa: de kedves keresztapa, már úgy össze van itt gabalyodva minden, ki tud erre is figyelni, véletlenül hogy írja le?
medy19
@inkvi: Hát itt nem is nagyon lehet, ne csodálkozz egyáltalán.
sziamiau
@stirlitz: Ha nem egy beszari banda állt volna mögötte, ma is Ő osztaná az észt.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.