Megállapodott az osztrák kormány a jövő évi költségvetés részleteiről, köztük a bankadó bevezetéséről, az üzemanyagadó emeléséről és a családi támogatások csökkentéséről.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@szaboria: Igazad van ami a vendégmunkásokat illeti,de nem régen beszéltem egy német nővel akinek magyar férje van és azt mondta,hogy most már a válság miatt sok német olyan munkát is elvégez,elfogad amit régebben nem. E miatt kevesebb vendégmunkás kell.
szaboria
@gabrella: Nem tudom de nekem a sógornőm élt kint de az sajnos meghalt az ex sógorom igazi német.Ő mondta az alantas munkára is mindig lehet valakit találni. Neki sem tetszett,hogy ennyi munkanélküli lett mert azt nekik kell adóban megfizetni. Igaz nem sajnálom öt mert van mit aprítania tejbe.
másvirág
Nekem a régi siker film cime jutott eszembe."Egy bolond százat csinál " !
Január
Érdekes, már a németek, franciák most az osztrákok is a bankadó bevezetését fontolgatják, és amikor a bankadó bevezetéséről először volt szó, minden bankár, és az Eu. nagyfelháborodással nyilatkozott a magyar kormányról.
Holott azelőtt már Obama is nyilatkozott, hogyha jó volt a bankoknak a sok konszolidáció, amit kaptak akkor, most, mikor a gazdaság bajban van a bankok is vegyék ki a részüket a gondok megoldásából.

gabrella
Eddig mindig a bankok voltak akik mindig mindeben csak extraprofitot könyvelhettek el maguknak, ha meg nem jól gazdálkodtak az állam megsegitette őket mert meggyőzték a kormányokat,hogy nélkülük nincs fejlődés.
A kormányok egyéb okok miatt el is hitték,de végre Orbán Viktor megvilágitotta,hogy nem igy van és a nagy pénzek oda rendeződtek hozzájuk és bankuralom alakult ki.
Válságban most nekik is segiteni kell és bizony nem tetszik a tőkés-bank társadalomnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.