A magánnyugdíjpénztárak megcsapolását a kormánypárti politikusok azzal indokolták, hogy működésük drága, kevés a hozamuk, s csak a pénztárak menedzsmentje jár jól a jelenlegi rendszerben. Az érvelés sántítani látszik, de legalábbis homályos. A pénzre azonban, amelyet ezekkel az érvekkel szabadítanak fel, a büdzsének nélkülözhetetlen szüksége van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin

Nincs egy éve, hogy a Fidesz arra kérte Sólyom László államfőt (aki helyett már a Sitt Paja van), fontolja meg előzetes normakontroll lehetőségét a "mára megszüntetendő(!)" Alkotmánybíróságnál az új magánnyugdíj-biztosítási rendszerről szóló törvénnyel kapcsolatban!!
Ami jövőre már szintén nem lesz, mert a Szófosó Péter közölte: hogy a Fidesz meg fogja szüntetni(!) azt a "tarthatatlan helyzetet", hogy az embereket kizárják a saját, "nyugdíjcélú megtakarításaik feletti rendelkezésből”!!
Majd elmondta a Petike, hogy a magánnyugdíjpénztári privatizáció azt jelenti(!), hogy ahol az emberek eddig tullajdonosok voltak, ott ezután ügyfelek lesznek!! " És örömükben verjék a seggüket a földhöz, mert „szerencsétlen esetben generációk maradhatnak nyugdíj nélkül.”!!
A fülkeforradalmi álláspont alapján a magánnyugdíjpénztárak kockáztatják(!) a befizetők és a nyugdíjasok pénzét,
ezért egy gyors vizsgálatot kell indítani, a fideszista kiflitolvaj szenátornő vezényletével, hogy kiderüljön, mekkora kár érte a magánnyugdíjpénztárakba befizetőket,
Természetesen majd a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatban sem lehet alkotmánybírósági felülvizsgálatot kérni, mert az Országgyűlés elfogadja ezt a Fidesz-kezdeményezést is!! Paja meg aláírja, hiszen azért van ott!!
Röviden ennyi!! a Pénz meg megy a közösbe!! Vagy mi!!
Hajrá szegény magyarok!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.