Gyurcsány Ferenc szerint tolvaj kormánya van az országnak

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@gabrella: Nézd a statisztikát 1992 az Antal kormány idején.Mit gondolsz milyen érzés volt nekem 500 dolgozónak 4 hónap alatt megszüntetni a munkaviszonyát? Már csak a tmk-ok dolgoztak a leszerelésben amikor infarktust kaptam az irodában irtó szerencsém volt valamiért kerestek és így rám találtak.
vukkocska
@gabrella: az elbocsátások akkor kezdődtek, amikor a Vas és Fémművek felszámolódott, ahol 50.000 ember dolgozott. Aztán jött az élelmiszerhálózat, a mezőgazdaság, amikor a külföldi piacot beengedték az országba. Jött a Tungsram és számos más olyan nagy cég, ahol 100.000-vel szüntek meg a munkahelyek. És ez mind az Antall kormány ideje alatt. 7.52-es hozzászólásodhoz: ha valaki nem agresszív, hanem tényszerűen néz dolgokat, az áruló. Hát legyél Te is az, áruld be őket Vonának. :) Biztos kapsz két piros pontot.
nyanya001
@vukkocska: Az a vállalat, ahol én dolgoztam, fővárosi szinten 26 ezer embert dolgoztatott, máról holnapra kirúgtak mindenkit.De ezt hiába is magyarázzuk egyeseknek, még fel kellene nőniük a dolgokhoz, mert mocskolódni azt tudnak, a gondolkodás nehezebben megy.
gabrella
@szaboria: mi voltál te,hogy felmondtál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.