Úristen, majdnem elárulták a hazát. Centiken múlott a nemzet meggyalázása. Komolyan, emberek, ügyeljen már mindenki egy kicsit jobban, ez is majdnem elkerülte a figyelmünket, ha a Magyar Hírlap nem szól időben, itt álltunk volna meggyalázott hazával és elárult nemzettel. Itt lenne az ideje a legmagasabb szinten is feltenni a kérdést, majd meg is adni rá az egyetlen lehetséges választ: be kell nekünk akár egyetlen románt is engednünk ebbe a gyönyörű országba?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Az ilyen bede-felek elitelik, ha Magyarorszagon valaki magyar nemzeti erzelmenek ad hangot. A romanokat a roman nemzeti erzelmeik miatt miert nem iteli el akkor, basszameg? Ha az egyiket, akkor a masikat is, hulye indexes berfirkasz. Bukarestben hany kozintezmenyt nyujtananak at a magyaroknak talcan junius 4-en Trianon-megemlekezesre? 92 eve volt a becsi dontes, felejtsuk el? Mondjak nekunk. A romanoknak miert nem mondjak, hogy regen volt, felejtsetek mar el ti is, vagy unnepeljetek mashol?
luciferi
@Csizmás Kond: szépen, kulturáltan fogalmaztál. Bravó..
csutak
Tiszta szívemből utálom a kultúrának álcázott mocskot melyet amerika terjeszt mindenhol! Tehát a szemléletet és nem az embereket utálom! (Ez utóbbi megjegyzést a gyengébbek kedvéért írtam!)
Egy dolgot viszont tisztelek benne:
Amerika tisztelete mindenek előtt.
Ha kiteszem a magyar zászlót a tanyámra, akkor magyarkodok!
Ha elkezdem a Himnusz második versszakát, nem tudják folytatni...
Zsoel
Miért, magyarokkal bunkóskodni az? Mert szerintem Trianon elég nagy "bunkóság" volt velünk szemben. Egyénileg nincsen bajom egyetlen román személlyel sem, de legyenek szívesek, és ünnepeljék azt, ami nekünk gyász, valahol máshol, ne nálunk, valamint főleg ne várják el tőlünk, hogy vágjunk jó képet a saját megalázásunkhoz.
zrx8
soha nem tudom, ha egy indexes cikkben a "haza" szót használják, mire is gondolnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.