Az első lépésnek tekinti a nyugdíjrendszer átalakításában a nők kedvezményes nyugdíjazását a miniszterelnök megbízottja. Selmeczi Gabriella szerint a pénzhiány miatt nem tudják azonnal megvalósítani a Fidesz választási ígéretét. A kormánypárt eredetileg 40 év szolgálati időhöz és nem 40 év munkaviszonyhoz kötötte volna a nők kedvezményes nyugdíjazást.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Ha továbbra is ilyen "átgondolt" és jól finanszírozható döntéseik lesznek, hamarosan a béka segge alá jutunk! Jól szembe állítja a nyugdíjas és a dolgozó réteget. Díjazzák akik dolgoznak, hogy megint többet vonnak el tőlük, azok miatt, akik el akarnak menni nyugdíjba!
vukkocska
Mielőtt ígérgettek, talán nem ismerték az ország pénzügyi helyzetét? Állandóan erről kiabáltak a parlamentben. Mindig sokkal rosszabbnak tüntették fel az ország helyzetét, mint amilyen volt valójában. Nem azért nem tudják betartani,mert nem voltak birtokában az ismeretnek, hanem azért mert felelőtlenül ígérgettek, vagy eszük ágában nem volt betartani. S most ilyen alapon megemelték a nyugdíjjárulékot, rengeteg ember jár rosszul, s akik pedig kezdvezménnyel mehetnek nyugdíjba, elenyésző. Vajon mi lesz a sorsa az így megmaradt sok-sok milliárdnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.