Amikor a választási kampányok időszakában tele volt a média a politikusjelöltek hangzatos, ám gyakorlatilag semmit mondó nyilatkozataival, úgy gondoltam, valahol érthető a visszafogottság: egyelőre ígérgetnek, aztán helyzetbe kerülve a víziókat egybevetik a valósággal, és végre mondanak is valamit. Hát, nem.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Az a baj, hogy állandóan óriási lózungokat puffogtatnak. A még nagyobb baj, hogy van aki ezeket be is veszi anélkül, hogy a mondatok mélyére néznének. Ilyen buták lennénk, mi magyarok?
KöBüKi
Csak gondoljunk a 2002-es választásokra: - kiragadok egyetlen gondolatot. A szocik beigérték a 13-ik havi nyugdijat.Erre a fütyisz beigérte a 14-ik havit,amit már senki nem vett komolyan és a fütyiszt el is hiteltelenitette!!!!!!!!!!!Erre jön 2010 és Ti már megint bedőltök.Én a JOBBIK-ra szavaztam,és legfőbb szempontom az volt hogy ugrottam már minden párttal és mindig akkorát estem /tünk/ mint egy ólajtó.Mindig hazudtak,üres lózungokat puffogtattak,és a valóság pont az ellenkezője lett vagy még rosszabb.
coyote3
Be is csúszhatna "valami " a szájába ....
KöBüKi
Most az Én számon is kicsuszik egy : - Orbán takarodj!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.