Sokak felháborodására Horák Nóra gyilkosára első fokon mindössze 19 év fegyházat szabott ki a bíróság. A kegyetlen gyilkossághoz képest enyhének tűnő ítéleten felháborodott emberek, tiltakozásuknak hangot adva, mindössze pár nap alatt több mint száz fős Facebook csoportot hoztak létre, ahol P. József, és az esetleges további elkövetők kivégzését követelik. (http://www.facebook.com/pages/Halalbuntetest-Horak-Nora-gyilkosara/179890058695180) A napról napra tovább növekvő csoporthoz csatlakozó felhasználók kommentjei között van olyan aki azt ígéri 19 év múlva várni fogja az akkor mindössze 45 évesen vígan szabaduló Józsefet, és megadja számára a méltó büntetést. A mérsékeltebb hozzászólások között akad olyan, aki demonstráció szervezését helyezné kilátásba, amennyiben nem kerül súlyosbításra az ítélet, de akad aki a mai napig úgy tartja nem P. József az egyedüli tettes. Ami biztos, hogy mindenképpen elgondolkodtató, hogy mennyire tekinthető elrettentő példának egy 14 éves kislány életének elvételéért, a ma 26 éves P. József 45 évesen való szabadulása. Így kérdéses mennyiben tartja vissza ez az ítélet a jövőben a hasonló bűnelkövetőket, fiatal lányok megerőszakolásától és meggyilkolásától. Mint ismeretes, P. József ítélet hirdetését követően, Dunaújváros máris egy Nóriéhoz hasonló kegyetlen gyilkosságról beszél. A hírek szerint egy nyolc éves kisfiú talált rá egy fiatal lány holttestére (Meg nem erősített hírek szerint a nyáron eltűnt Víg Alexandrára), akit a helybeliek szerint fához kötöztek, megerőszakoltak, és leszúrtak. Nóri nem ünnepelhette meg 15.-ik születésnapját, és már soha egy születésnapot sem ünnepelhet meg, de a megölésével vádolt P. József jelen állás szerint a 45.-ik születésnapját is megünnepelheti, amikor a fegyházból szabadulva családot alapíthat és élheti tovább az életét, amit Nóritól már örökre elvett.

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: Sz.Andrea
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sz.Andrea
@kamazuka: ezt te sem gondolod komolyan. pont a hozzá hasonló gyilkosoktol várod, hogy majd igazságot tesznek? mindig jót nevetek az ilyen csi-os mesebeli erkölcsös börtöntöltelékek legendán. A többi gyilkos mit gondolsz miért van bent? mert olyan erkölcsös? hát nem. Túlélte az elmúlt 1 évet is elözetesbe, a hátralévö 18at is túlfogja.
zsbela
A magyar állam nemzetközi szerződésben vállalta, és el is törölte a halálbüntetés alkalmazását. Belátható időn belül nem is fogják visszaállítani, tehát marad a tényleges életfogytiglan tartó szabadságvesztés kiszabásának a lehetősége.
KöBüKi
Nem szabad megölni,isten őrizz!!!!!!!!!!
Minden héten hat napot gyogyitani,kezelni és a hetediken mindig más városban,faluban szigoruan megkinozni válogatott eszközökkel.Ezt nem tiltja a törvény!!!
Had szolgáljon elrettentő például azok számára akikben egyáltalán a hajlam is fellelhető.!!!
Sz.Andrea
@zsbela: A magyar állam az elmúlt pár hónapba, már jó sok szerződést, + alkotmányt is felrúgott. Amúgy meg ha jól emlékszem demokrácia van! (Tudjátok népuralom!) A magyar államnak azt kell csinálni amit a magyar nép mondd! A magyar állam MI vagyunk.

Szóval tüntetés, petíció, vagy népszavazás, és az államnak kutya kötelessége felbontani a szerződést és visszaállítani a halálbüntetést ha a nép úgy akarja!!!
Sííva
@Sz.Andrea: Álom, álom, édes álom. De persze igazad van! Csak nem tudom ténylegesen hová tünt a jogállam. Mert az biztos, hogy itt Magyarországon nincs ilyen!
Zsoel
@KöBüKi: Fején találtad a szöget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.