Az MSZP tiltakozik az ellen, hogy az új alkotmány olyan megfogalmazást tartalmazzon, amely lehetővé teheti a művi terhességmegszakítások korlátozását. A Baloldali Feminista Hálózat tagjai ezért az abortuszról szóló szórólapot és virgácsot adnak át a KDNP tagjainak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Jaj, úgy olvastam, hogy virágcsokrot. Lehet, hogy diszlexiás lettem ettől a mérhetetlen galibától, amit a fidesz csinál?
Mégsem olyan jó az a támogatási rendszer, amit a fidesz kitalált? Persze, hogy nem. Mert csak ők tudnak élni vele, mert nekik maradt horror pénzük a 16 % után. Gyermekek nem nagyon lesznek ezek szerint, csak így. Most akkor csecsemőotthonokat fognak építeni? Mert a kényszergyermekekkel arra lesz szükség. Jó lenne, ha Orbán viktor kevesebb Rákosi Mátyás visszaemlékezést tanulmányozna, mert Ratkó Anna is az ő terméke volt, mármint az abortusztilalom.
Namilesz Teosztasz
Meg lehet tiltani, csak nincs értelme. Aki el akarja vetetni, az el fogja, ha nem itthon, akkor külföldön. Akinek nem fussa, az meg majd megy a botcsinálta angyal csinálókhoz, oszt vagy túléli, vagy nem. Ja, és az internetes terhesség megszakító tabiról még nem is beszéltem. A Kúrmány jobban jár, ha nem erőlteti ezt a vonalat.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.