Tegnap reggel megkezdődött Stohl András pere. A színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie kedden a Budakörnyéki Bíróságon. Stohl András bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt az ellene felhozott vádban, valamint bevallotta, hogy a balesetet megelőzően mintegy másfél liter fehér bort, illetve 1dl whiskeyt és 1 csík kokaint is fogyasztott....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
A háborgóknak:
A bíró minden körülményt, okot, indítékot és körülményt igyexik tisztázni minden esetben, mert a tények objektív ismeretében lehet a jog keretei között megszabni az elkövetés büntetési tételét!
vukkocska
Meg amúgy kinek mi köze van ahhoz, hogy mennyit keres Stohl András. Azért, hogy csámcsogjanak rajta? Mennyit keres egy országgyűlési képviselő, és még az ülésteremben sincs. Sthol nagyon sokat dolgozik azért, hogy ne csak a saját csaldját tartsa el, hanem nővérének 4 gyermeke felnevelésében is segít. Esténként színházban van, ami gyakorlatilag az jelenti, hogy a család alig találkozik vele, mert napközben meg próbák vannak. Én egyáltalán nem irigylem tőle ezt a fizetést. Meg kell kérdezni, mennyit kap Fábry, akinek két hetente van egy bóvli műsora. Meg Majkát, aki értelmes dolgot nem is csinál. És a többi celeb? Nem színészre és közszereplőre gondolok, kifejezetten a bóvli celebekre.
szaboria
@vukkocska: Mindent megírtál nincs mit hozzá tenni.
bandolero
En gyorsitott eljarast alkalmaztam volna ellene,mivelhogy ittasan vezetett,es meg kabitoszert is hasznalt,azonnal az nap kellett volna elitelni legalabb 8 -evet kironi ra,es ezenkivul masra akarta fogni az egeszet.Nem szabadott volna elengedni,hogy szabadlabon vedekezhessen.Azt hiszik ezek ha mar celebek,akkor nekuk minden szabad.Peldat kellett volna statualjon a biro,nemhogy marciusban lesz itelet hirdetes.En szerintem o mar egy bunozo,es nagyot esett a nezokozonseg elott. Andriska draga mostan be kell vonulni de egy masik Villaba,csak ott nem lesz nezokozonseg,de lesznek Smasszerok.En nem sajnallak egyaltalan.
Disznópofa
Szerintem megdolgozik ezért a pénzért nem kell tőle sajnálni, aki jobban tudja csinálni, jelentkezzen az RTL-nél.
pacsirta
Azért én nem avatom szentté a művész urat, már megbocsássatok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.