Meglepődve tapasztaltuk, hogy egy másik településről származó fiú kíséri reggelenként az iskolába az egyik lánytanulónkat. Viselkedésükből kitűnik, hogy nem pusztán barátság, inkább élettársi viszony fűzi őket össze, mint később kiderült, szülői engedéllyel. A gyerek úgy gondolja, hogy a szülők által engedélyezett viselkedés helyénvaló. Ugyanakkor az iskola és a helyi közösség többsége is a szülői házzal ellentétes, hagyományos értékrendet képviseli.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
Miért is nem csodálkozok? amikor 24-25 éves nagyszülők vannak!
Tessék mondani, kedves hatóság, melyik etnikumhoz tartoznak ezek????
feketeözvegy
@macko58: nem csodálkozom, csak megdöbbentem, hogy ezt megengedik ma, itt Magyarországon.........
És nekem ne hivatkozzanak az eltérő kultúrájukra........mert egy gyerek az gyerek
csikknorisz
@feketeözvegy: Igy van, nem kellene engedni. Multkor volt az eset, ami nagy port kavart, mikor a tizeves roman olahcigany kiscsaj megszult Spanyolorszagban. Buszke szulok, stb, hangoztattak, hogy naluk ez igy szokas. A huszoneves nagymama sem ritka naluk. Ha az alapveto tarsadalmi normakra fittyet hanynak ilyen szinten, a hatosag meg nem tesz semmit, akkor hiabavalo barmifele integraciorol beszelni, plane milliardokat kolteni ra.
Kutyafüle
Azon gondolkodtam, ha a 12-13-14 éves lány megszüli gyermekét, akkor ő kap családipótlékot a kisbaba után, a max. 27 éves nagymama pedig a 13 éves kismama után? vagy hogyis van ez,?
szaboria
@csikknorisz: Keresgélj szeptember környékén.
szaboria
@Kutyafüle: Igazad van mert így mindkettő után jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.