Tavaszig új szerepet és arculatot kapnak a közmédiumok adói és csatornái. A m1, m2, a Kossuth és a Petőfi Rádió, a Duna és az Autonómia átalakítását a novemberben kinevezett vezérigazgatók olyan szakemberekre bízták, akik korábban szoros kapcsolatban álltak a Fidesszel, esetleg a Hír Tv-ben tanulták a szakmát. Az új főszerkesztők között akad egy fideszes ceremóniamester és egy gój motoros is.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Miiiilyen szaakemberekre?? Ne máááá
mindenlében
Akkor meg miért csodálkozik minden fideszes, hogy szinte minden ország médiája, illetve politikusa rosszallását fejezi ki a médiatörvény miatt.
Nagyon más világban élnek. Az újak közül egy-két ember még megfért volna a Tv-k nél, rádiónál, de hogy minden meghatározó helyen ők legyenek, ez a fidesz szokásos pofátlan nyomulása.
mindenlében
Az alábbi idézetet "prédikátor" egyik hozzászólásából csentem. Elnézést érte, de jobb, ha minél többen olvassák.

(A most következő közlemény eredetije megtekinthető a fidesz.hu-n)

A Fidesz Kulturális Tagozata megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja azt a hatalmi arroganciát, amellyel Medgyessy Péter beleavatkozik a közszolgálati televíziók hírszerkesztésébe. Ezért keddi közleményében felszólítja a miniszterelnököt, hogy a kormányt irányítsa és ne a közszolgálati televíziók híradóit szerkessze.

A Fidesz Kulturális Tagozata felszólítja Medgyessy Pétert, hogy a kormányt irányítsa és ne a közszolgálati televíziók híradóit szerkessze.
A Magyar Televízió híradója szerkesztőinek leváltása után Medgyessy Péter a Duna Televízió híradója szerkesztőinek is közvetlen utasításokat kíván adni - derül ki a Magyar Nemzet mai híradásaiból.

Medgyessy Magyar Televízióban tett látogatása után leváltották a Híradó főszerkesztőjét, mert a miniszterelnök kifejezte elégedetlenségét. A Duna Televízió esetében brutálisabban járt el: magához "kérette" a Duna TV elnökét, s - ki-ki elképzelheti, milyen módon - közölte vele a híradó szerkesztésével kapcsolatos kívánságait.

A Fidesz Kulturális Tagozata megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja azt a hatalmi arroganciát, amellyel Medgyessy Péter beleavatkozik a közszolgálati televíziók hírszerkesztésébe. Felszólítjuk a miniszterelnököt, hogy diktatórikus törekvéseit szüntesse be!

Hisszük, hogy a sajtószabadság olyan érték, amelyet minden józan értékrendű politikus és közszereplő alapvetőnek tart, és elfogadhatatlannak tartja a visszatérést a végrehajtó hatalom által közvetlenül irányított sajtó korába.

Kéréssel fordulunk ezért a magyar és a nemzetközi sajtó képviselőihez, hogy a fenti - nézetünk szerint demokráciában elfogadhatatlan - törekvések ellen emelje fel a szavát.
Meggyőződésünk, hogy Medgyessy magatartása az Európai Unió bármely országában a kormányfő lemondását vonná maga után. Nálunk, mint tudjuk, még a titkosszolgálati múlt sem elegendő erre.

Budapest, 2003. október 21.

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
Kulturális Tagozatának
Elnöksége

fidesz.hu

Akkor most hasonlítsuk össze a két eseményt.
51kacsa
A T. fidesz nem szokta volt saját magát olvasni???????? Rájuk férne nagyon!
51kacsa
Amúgy nekem a Hír Tv-ből "kiemelt" vásári kikiáltó tetszik a legjobban! Ez aztán a szakmai fejlődés és karrier!
dr. prédikátor
@mindenlében: Igen ,igazad van én is azért tettem föl hogy minél többen olvassák!Ilyen a fütyesz ,csak az a jó amit ők csinálnak!!
De hát ők a " szakértő" kormány!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.