A Magyar Bíróság Végrehajtói Kamara hivatalos honlapján hétfő reggel óta lehet licitálni Zalatnay Sarolta, még a tavaly nyár folyamán lefoglalt, közel hat millió forintos összértékű ingóságaira. Az árveréseket a kamara február elején zárja le.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Sajnáltam Cinit, dacára viselt dolgainak, de mára a szánalom valami egészen másba csapott át! A lányát szánom, hogy ilyen anyával kell laknia!
csutak
@silber13: Nem hülye tehát nem kell szánni!
Ellentétben a parlamentben ülő nagyrészt megélhetési bűnözőkkel Cini kiállta a büntetését, ezért Őt emiatt háborgatni büntetés terhe mellett tilos!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Egyrészt leülte, másrészt azóta a barátai, rajongói két lakásra való cuccot hordtak össze neki, úgyhogy a világon semmit nem fog bukni!
ila51
Jó volt újranézni a fesztivál számát. Divatikon volt , olyan frizurát nyírattunk , olyan ruhákban jártunk. Jó is lenne , ha még ránk jönnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.