Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a BRFK megtette vádemelési javaslatát az ügyészségnek tizenhárom egykori MSZP-SZDSZ-s VI. kerületi önkormányzati képviselő, illetve egy volt hivatali tisztségviselő ügyében - jelentette be Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere hétfőn.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Érdekes ház ez az Andrási út 47 vissza kellene nézni mi is zajlott le 2004 előtt a lakók követelték ha jól emlékszem más lakásokat mert életveszélyes volt.A kerület meg hogy ne kelljen évente fen tartási költségre pénzt fordítani meg kívánt szabadulni tőle.Mennyi romos épülettől szabadultak meg az önkormányzatok,hogy sz....ért eladták a bent lakóknak a lakásokat.
vukkocska
@keresztapa: tudod, a lila köd lassan oszlik. :) A hírszerzőt pedig nem szoktam olvasni, én ezekre reagálok, ami itt jelenik meg. Ez olyan, mintha Tőled a Lúdas Matyiban közölt cikkeket kérném számon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.