A Jobbik azt javasolja, hogy a jövőben csak olyan multinacionális kiskereskedelmi üzletlánc kaphasson adókedvezményt Magyarországon, amelyik vállalja, hogy az általa árult alapvető élelmiszerek 95 százalékát Magyarországról szerzi be - jelentette ki Z. Kárpát Dániel csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: szabadfold.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Igen ez nagyon helyes! CSAK! A kérdés majd az ára lesz, hogy annyiért meg is tudja vásárolni az, akinek egyre kevesebb lesz a zsebében.
Jóságos Feri
Ideje már hogy ébredeznek!
Kényelmes,jól fizetö hely a Parlament,ott szoktak a választások után megpihenni az elötte olyan "dinamikus" pártok!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nem kell jósnőnek lennem ahhoz, hogy leírjam: Hamarosan nemcsak Borsodban lesznek éhség lázadások.....kicsit későn kapott fejéhez a Jobbik. A vidéken élők talán jobb helyzetben lesznek, ha kertjükben zöldséget, gyümölcsöt tudnak termelni, esetleg tyúkokat tartani. Természetesen a kerítésekbe muszáj lesz áramot vezetni és felnőtt család tagonként legalább egy hatékony fegyvert beszerezni! (részemről a gázpisztolyra szavazok, mivel csekély testi erőmet muszáj vagyok megtoldani valamivel) !!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.