Egy kézbe kerülhetnek az országos közutak: az Állami Autópálya Kezelőt kiszemelték a Magyar Közút bekebelezésére, a cég új feladata a sztrádák és a főutak használatarányos díjrendszerének kiépítése lenne. A személyautóknak kilométerenként hat forintot jelentő díjat annak ellenére bevezetnék, hogy a magyar autópályákon most is többet kell fizetni, mint a környező országokban.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Én úgy gondolom,hogy a súlyadóval megfizettem a jogot,hogy akár autóúton vagy más utakon közlekedjek.Amikor bevetették a súlyadót arról volt szó,az állam elkülönített pénzként kezeli,amelyből az utak építése,felújítása fog megtörténni.Hát ez sem így lett!!!!
kamazuka
@Feraj49: Én meg úgy gondolom,hogy minden üzemanyag literjének 100 Ft-ja a nemzeti útalapba folyik be.
Most akkor ki, kinek az agyát bassza át!
Sajnos ezt nem vagyok képes kultúráltabban leírni!
Kesely
Ezekben a kérdésekben is át lehetne venni a nyugati (jólműködő) társadalmak elveit. Svájcban az ÉVES autópálya díj 30 euro (kb 9000 HUF személyautóknak) pedig ott nem csak autópályák, hanem alagutak is vannak szép számmal. A többi út díja pedig benne van az üzemanyagban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.