Az állam várhatóan átvállalja a BKV 77 milliárd forintos adósságát, és 19 milliárd forintos közvetlen támogatást is kifizet - jelentette be Tarlós István főpolgármester szerdán egy más témában...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vátesz
sok igazgatótanácsi ingyenélő , pénzügyi nagyonügyesmegériafizetését pártkatona, nem saját kútfőből,külső megbizásból és tanulmányból erre jött rá fél év után!bravo Tarlós,

De hol az ellopot lové?
Atomqkac azaz EbUraFakó
Bocsika, ha az állam átvállalja a BKV adósságát, az azt jelenti, hogy azt is velünk fizettetik meg!
vátesz
akkor vállalja át a hitelesek, a bukott cégek, stb adóságát is, és mindenki vegyen fel hitelt mert úgy se kell visszafizetni, becsületes emberek akik gondolkodtak mielőtt cselekedtek volna, meg dögőljenek meg hisz úgy is ők fizetnek mindenért.
Csizmás Kond
@vátesz: Sőt, aki nem vett még fel hitelt azzal is vetessen fel és térítse is meg....Ha lúd hát legyen kövér.
ágimami
Ez már tiszta röhej!! Még mit akarnak megfizettetni velünk?????????? Ez igen, csak így tovább!!!!!!!!!!!! Egyszer majdcsak beledöglünk!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.