Kiengedik szerdán az őrizetből azt a fiatalt autóst, aki hétfő délután járókelők közé hajtott Budapesten. A sofőr hat embert ütött el, közülük hárman a kórházban meghaltak. A férfi ellen kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását is, ám az ügyészség ezt nem indítványozta.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Azért azon elgondolkodtam, hogy lehet Budapesten elaludni a volán mögött?? Elhiszem, hogy egész éjjel vezetett, de biztos érezte, hogy mennyire fáradt, nem lett volna jobb legalább 1 órát pihenni?? Nem lett volna ekkora tragédia! Ráadásul az ő élete is romokban hever 25 évesen!
Abba is belegondoltam, hogy gyanútlanul várják a villamost és egy ember súlyos mulasztása miatt már hárman meghaltak! Még végig gondolni is borzalom, nemhogy átélni!
kovikovi
Nem lennék a helyében szegénynek... Sem az áldozatoknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.