Módosítaná a kormánytöbbség a Btk.-t, hogy büntethetővé váljék, ha elszalad az államadósság - adta hírül az MTV Híradója. Jelenleg minden polgárra 2 millió forint adósság jut.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@csutak: fosnak is tőle! Bár nekem sem a szívem csücske. Még ő maga sem tudja eldönteni, hogy liberális, vagy baloldali. A kettő együtt nem megy!!!!
nmaria
@Csizmás Kond: Pedig tök jó lenne visszamenőleg már csak a propeller miatt is, hogyan megsíratnák itt a nem Gyurcsány hivők is!:)
Csubaka
@csutak: Muti Merkel most nyalt be nagy maflást Hamburgban, Szarházi Miki pedig magyarázza bizonyítványt hogy miért is támogatja az IMF elnökét a miniszterelnöki székben.
Anyai ágon azonos származásuk miatt a francia ellenzék szerint a francia földet nem egészen érzik magukénak.
Ők ketten (Merkel és Sarkozy) amúgy mindenki mást is senkinek néznek!Ha még nem vetted volna észre eről szól az EU..

Azt írd már meg, hogy a "mai is szóba állnak" mit jelent? Lemaradtam valamiről?

A törvénnyel viszont maximálisan egyetértek! Nézz körül hány mocsok él mint Marci hevesen a rendszerváltás óta "legalizált fizetéséből". És ez most pártfüggetlen!!!
Mindenkire vonatkozik. Fizettessék vissza az okozott kárt a tettesekkel. Még Gyurcsánnyal is. Orbánnal is! Sőt vele visszafizettetném annak a két évnek minden díját (kamataival együtt) amelyben a választási veresége után nem ment be a parlamenti ülésekre.

@brumi58: az a gond, hogy a liberális eleve feltételezi az egyén pártatlan szabadságát!. Akkor pedig mitől baloldali?
Amúgy pedig nem figyeltek eléggé! Senki nem fél Gyurcsánytól! Tesz egy nagy szívességet a FIDESZ-nek. Megosztja a baloldalt.Nem is akárhogyan!!!!
Dr. Akula
@nmaria: no rajta! Hajtsátok meg a górétokat, hogy 20 évre visszamenőleg szenvedjen a Budai nevű seggnyalója!!!
Dr. Akula
@Csubaka: "Tesz egy nagy szívességet a FIDESZ-nek. Megosztja a baloldalt.Nem is akárhogyan!!!!
Így igaz! Ezért írtam, amit írtam!
"a liberális eleve feltételezi az egyén pártatlan szabadságát!."
Akkor mitől van liberális jobboldali is? Akkor ezek a jelzők hamisak!!!! Ezt mondom Én mindig: Van : bal, közép, jobb, liberális. Slussz! Ja meg nehány szélsőséges bármilyen oldali. Az a nagy baj, hogy hazánkban nincs egy klasszikus konzervatív jobboldali párt!!
Az nagyon hiányzik! De majd dolgozunk rajta.
overdose1
Igen egy politólógus mondta hogy rossz kormányzásért 5-évig terjedő büntetés teljes vagyonelkobzással jár van ilyen csak nem tud róla senki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.