Egyértelműen javították a hazai befektetői környezetet a kormány megalakulása óta hozott gazdaságpolitikai intézkedések - mondta a Portfolio.hu-nak és más sajtótermékeknek adott pénteki...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
09:58-at gondolatébresztőnek szántam volna,de lepergett?
Egyedül Én vagyok ilyen elba....szott hogy néha eljátszom a gondolattal: - mit tennék ha most miniszterelnök lennék??????????
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiscserkész
@KöBüKi: Én egy igazi nemzeti párttal tudom elképzelni a jövőt. Aki nem csak beszél az elszámoltatásról hanem el is végzi. A visszaszedet ellopott vagyonból újra felépíteni egy dolgos nemzetet, ahol csak annak van helye aki előbb lerak az asztalra és csak utána tartja a markát. Aki nem dolgozik, az ne is egyen. Másik nagy dolog a visszaállamosítás ha másként nem megy olyan adókat kivetni hogy könyörögjenek a visszaadásért. Multikat, bankokat szorosabban kötelezni a adósság teher vállalására, miközben a visszaszedet pénzből párhuzamosan egy tőkeerős magyar bankot létrehozni, ahol a bankvezetés az életével felel minden kárért. Egyelőre ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.