Nem egyszerű megérteni, miről is szól az oktatási rendszer átalakítása. Látszólag a minőség javítása a cél, a tömegképzés visszaszorítása. Valójában nincs másról szó, mint a tudáshoz vezető út szűkítéséről. A gyermekek nagyobb részének a megfosztása mindez attól a lehetőségtől, hogy eljusson az érettségi vizsgáig, a felsőoktatásig. Ez a készülő legnagyobb összeesküvés a jövő nemzedéke ellen, a társadalom tagjainak tudásalapú kettészakítása annak törvényekbe rögzítésével, hogy kinek van joga tanulni, illetve kit lehet kiejteni, kitaszítani az oktatás rendszeréből.

Forrás: szeged.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
A felvezető stílusa és mondandója alapján illene még egyszer megrágni a gumicsontot.
keeper
és kell is...minek is nekünk ennyi diplomás? utána aki jó mehet külföldre a tehetségtelen vagy protekció nélküli meg otthon sírjon hogy"azunióban milyen sokat kap egy orvos". a nyugdíjba már nem számít bele a szakmunkásképzés,lassan el is fogynak még a végén rendes fizut kéne nekik adni.diplomás így, diplomás úgy,kérdem én az utcaseprő nem keres jobban az unióban mint otthon? a jogokat meg hagyjuk azt most is eldöntik. hál isten most egy igazi szakember tesz rendet komcsivadász tiszta múltú apuval rendelkező vérbeli balneologus reformer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.