A jövőbe látás képessége leginkább az ezotériához, a misztikumhoz, vagy esetleg a sci-fi novellák világához áll igazán közel. De gondoljunk csak bele mi volna, ha valamilyen úton-módon bepillantást nyerhetnénk a jövőbe. Általában viszont hiába harcolunk a sorsunk ellen, végül mindig utolér a végzet. Azonban megfelelő öngondoskodással távozásunk után is megkönnyíthetjük szeretteink életét. Habár szeretteink fájdalmat nem is enyhíthetjük, de legalább némi gyógyírt nyújthat a bajban, ha jól megválasztott életbiztosításunk, halálunk után, betömi a családi kasszában tátongó űrt. Az alábbiakban néhány érdekes statisztikával szolgálunk az okkultizmusra fogékony olvasóinknak, melyek megmutatják, hogy vajon vannak-e olyan sorsszerűségek, melyek kiolvashatók a csillagjegyekből....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Érdekes a statisztika. Csak laikusként : Minden ingatlan tulajdonos sokat segít a családján, ha rendezett ingatlan viszonyokat hagy maga után!
Igaz ez nem biztosítói ügylet, ez a cikk pedig biztosítási reklámnak is felfogható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.