Több szigorúan titkos tiszt is dolgozott Schmitt Pál a köztársasági elnök karrierjének elején munkahelyén az Astoria Szállóban. Az szt-tiszteknek a külföldiek megfigyelése volt a feladata az egyébként "betechnikázott" szállodában. A tisztek kiléte a legtöbb vezető előtt nem volt titok, és most már az interneten is bárki számára hozzáférhető.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@feró: ez a Paja mindig hátrafelé köpköd! Ha holnaptól más rendszer lenne, akkor ott is felnyalná magát, és köpködné a mostani rendszert. Ez egy ilyen jellemes pali.
feró
A hir TV miért hallgat.
Különben a Budai Gyula elszámoltatási biztos a HVG-s interjuban mondja,hogy 1962-ben született békéscsabán.A papája katonatiszt volt ekkor.
No most akkor a papa sem a felkelő forradalmárok oldalán vivta a harcot.
Inkább nyírta az 56-os csabaiakat ,mint védte?És kiszolgálta azt az uj alkotmányban szidott bünös üldözendő kommunista rendszert.Aztán mert fontos ember volt átvezényelték nyíregyházára is.
Most meg a fia osztja az észt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.