Nógrád megyében öt éve nem regisztráltak annyi bűnelkövetőt, mint tavaly; az ismertté vált 3026 elkövető közül 2234 volt büntetlen előéletű, ez azt jelenti, hogy a múlt évben 22 százalékkal nőtt azoknak a száma, akik először követtek el bűncselekményt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ikarus
Szapora fajta a kisebbség! Jön a segíly nö a purdé,csávó lesz belöle! Azt a csávót, aki még nem volt börtönben, azt lenézik a faj-társai!
gabrella
Akinek kettőnél több gyereke van nem adnék neki semmiféle juttatást.Kínában bevált.
Mi lesz ha mi magyarok elfogyunk és nem lesz kit sarcolni,nem lesz kitől elvenni,lopni?
Az akkori kormányoknak majd nehéz dolguk lesz!
Nem kéne a szaporodást erőltetni hiszen a bolygó már nem bírja el a 6 milliárdot sem.
Inkább vissza kéne csökkenteni 4 milliárdra.
Csökkenne a környezet terhelése.Élhetőbb lenne a Föld.
Csizmás Kond
Ismét lehet mondani, hogy két hét....csak sajnos a purdéból nem két hét alatt alakult bűnöző, hanem legalább tíz év kellett.
a Pepita
@gabrella: Tökéletesen egyetértünk. Vannak akik 2 milliárdban határozzák meg a Föld optimális létszámát. Akkor az unokatestvéreinknek / copy:TGM / az állatoknak is lenne élettere.
KöBüKi
@gabrella: Ez a második hozzászólásod ami megüti nálam a mértéket alapjában véve.!Rosszindulat nélkül kérdezem hogy mi történt? - fejcsere,fej beltartalomcsere,szemléletváltás,netán megvilágosodás?????????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.