Az országgyűlési képviselők munkaviszonya speciális, így nem vonatkoznak rájuk a különadó szabályai sem - írja az Országgyűlés hivatalára hivatkozva a Népszabadság.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Úgy is változtatni akarnak a munkatörvényen hát semmi perc alatt a saját szájuk íze szerint módosítják.
coyote3
@gabrella: A fröcsögés a Te privilégiumod Kedves! Olyan vagy, mint az aranyhal, 2 sec után elfelejted mit és milyen stílusban írtál:)

Ne mondja nekem senki, hogy nem vette észre egy okostojás sem, hogy rájuk nem vonatkozik .....
sasi1115
@coyote3: Na látod ezért tudják ezek a talpig becsületes fideszesek megtenni azt, hogy hülyének nézik az embereket. Sajnálatosan vannak még olyan emberek ebben az országban akik segítenek nekik ebben és adják alájuk a lovat. Mindent elhisznek nekik.
Aki azt elhiszi, hogy ezek sosem hazudtak és persze erről sem tudtak, hogy rájuk ez a pofátlan végkielégítés balhé nem vonatkozik, az bármit beszop.
Hazudott és lopott a maszop, de ezek még gerinctelenebbül és pofátlanabbul lopnak abból a kevésből ami maradt.
A sok birka meg tapsol nekik.
Ezért tartunk itt és ezért nem lesz soha nemzeti együttműködés az országban.
Ja és az ilyen féreg húzásaik miatt nem hiszem el azt sem, amit kérdeznek.
Mindamellett a végkielégítések adóztatásával egyetértek, de nem így, és én személy szerint 1990-ig visszamenőleg fizettetnék velük különadót.
Az ötlet elvileg jó, a kivitelezéstől azonban forog a becsületes ember gyomra.
Akié pedig nem forog.... annak biztos erős gyomra van!
gabrella
@sasi1115: Nem tapsról van szó, elítélem ezeket a hatalmas "lopásokat" mert ekkora pénzeket kifizetni amikor az embereknek ennivalóra sincs pénzük bizony lopás!
De a szocik idején született ezen rendelet és a Fidesz is valószínű csúsztatott ezzel.
vukkocska
@Csizmás Kond: Te sokkal butább vagy, mint gondoltam. Vagy kéjes örömöt okoz Neked, ha leírhatod, hogy mszp. Ha figyelsz egy kicsit is, tudhatnád, hogy a fidesz visszamenőleges hatállyal, méghozzá úgy hozta meg ezt a törvényt, hogy ők már ne férjenek bele, az a bődületes kifizetéseket nekik már ne kelljen visszafizetni. Azt is figyelemmel kellett volna kísérned, hogy a visszamenőleges hatály miatt még az Alkotmánybírósághoz is fordultak, természetesen nem a fidesz.
@gabrella: a fenti üzenet Neked is szól, táncikáljatok együtt. Egyforma az agyi kvalitásotok.
Dr. Felipe
Csak kérdezem, hamár visszamenőlegesen csinálják a törvényt akkor a 2002 ben megbukott fideszesekre miért nem vonatkozik a 98% os adó? Vagy azok 0 ft. végkielégítéssel párologtak el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.