A kormány visszarántotta az országot a szakadék széléről - a miniszterelnök szerint ezzel magyarázható az, hogy ma a sajtó nem Magyarországról, hanem Portugáliáról ír. Orbán Viktor az OECD munkaadói tanácsadó testületének jubileumi, 50-ik évfordulóján rendezett konferencián azt hangsúlyozta, hogy Magyarországon sajátos adottságaiból időnként sajátos politika is következik

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
@mindenlében: Az hagyján hogy nem nálunk rendezik, de ezt az alcsúti géniuszt meg se hívták rá. Gondolom féltek hogy ott is előjön a fociöltözős stílusával. Épeszű külföldi politikus szóba se áll ezzel a zsenivel ez az ilyen furfangoknak fel se tűnik.
a Pepita
@batukán: Amíg csak agymosással próbálkoznak, addig ne aggódj. Ha majd homlok-lebeny lobotómiával akarják kezelni a Főnénik az ellenzéki magatartást, akkor elkezdhetsz aggódni.
furfang
@Klári: A kétmilliós fizetés, ha csak az lenne, önmagában nem ütné ki a biztosítékot nálam, az esetlegesen jogtalanul felvett költségtérítések annál inkább. A kétmilliós fizetés a legfelsőbb vezetőknél, az államtitkárokig bezáróan nem túl sok, mert ha odafigyelsz, azért láthatod, hogy mindegyik tárca tényleg megfeszítetten dolgozik. Belendültek tavaly nyáron, és a tempó nem lankadt. Én sosem irigyeltem attól az embertől a pénzt, aki tényleg dolgozik, és ez alatt nem csak a fizikai munkát kell érteni.Ez a kormány márpedig dolgozik, Schmidt-től, Orbánon át a bizottságokig fürgül mindenki, és végre azért agyalnak, hogy az ország és az emberek dolgai menjenek, és nem az a fő szempont, hogy mit csinál az mszp, az lmp vagy a jobbik. Nem az ellenzékkel foglalkoznak, hanem az országgal, végre. A magam bérét nem is jut eszembe pariba állítani, mert én biztos nem vinném vásárra a bőröm, az egészségem, az idegeim és a családom békéjét, még havi 2 milkáért sem, és főleg ennyi hőbörgő emberért sem. Tudomásul veszem a lehetőségeim határát. Ők viszont vállalták, csinálják. Én Gyurcsányék pénzét sem sokallottam, a ténykedésükkel nem voltam megelégedve, sőt.
a Pepita
@furfang: Értem. Kihámoztam ebből a nagy kazalból az egy szem búzaszemet.
silber13
Ah, te Felcsút Merlinje! Országod szánalmas sorsú milliónyi rabszolgái és jobbágyi leborulunk minimális méretű testi, de annál magasabb szellemi nagyságod előtt. Köszönjük megmentésünket, szellemi és gazdasági felszabadításunkat. Köszönjük néped vagonnyi pénzét nagyságod , és Arthur királynak nyilvánított írástudatlan Paulus védelmére fordítani. Isten "tarcsa mek a lyó szokásod" /idézet a Schmitt helyesírási kódexből/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.