A Jobbik elnök-frakcióvezetője pénteki sajtótájékoztatóján bemutatta pártja 30 pontból álló, IV. Béla Tervét, amely az ellenzéki párt megoldási javaslatait tartalmazza az ország problémáira. Az ellenzéki párt újratárgyalná az államadósság ügyét, progresszív adózást vezetne be és csendőrséget állítana fel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Sajnos igaza van, bár én nem Kínával tárgyalnék. A többi egyértelműen jogos.
silber13
@Csizmás Kond : persze, hogy nem érted, mert ez az én hülyeségem!! A neved után kimaradt a kettős pont! Tehát "Csizmás Kond : Miniszterelnöksége..".... stb. Egyértelmű a slendriánságom! Elnézést kérek...
kiscserkész
Az a helyzet hogy ma ott tartunk Kína és India osztja a lapokat. A többiek csak a talonból játszanak. Kína közelmúltban kétszer is leminősítette Amerikát mint rósz adós. Úgy hogy mielőtt egyesek baromságokat írnának jól lenne tájékozódniuk a valós világgazdasági helyzetről. Vagy inkább Simon perez pénzét kérjük? Én meg már ettől kékülök be!
farkas
Részemről jöhetnek a sárga barátaink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.