SZOLNOK - „Menyémá inen a rákba vagy esküszöm megöllek. Csak neked a torkodat vágom el, nem a kezdet" – szó szerint ezt írta a Facebookon A. Tamás, miután tapétavágóval kaszabolta össze az egyik szolnoki játszótéren Gy. Anettet (12). A fiú így reagált arra, hogy a lány egyik osztálytársa szóvá tette: majdnem megölte a barátnőjét. „Ja és ha mégecer ide mersz írni valamit, le szakítom a fejed" – fűzte hozzá.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Ha ő követte el a bejegyzést az bizony ok az impotens rendőrségünknek és gyámhivatalunknak arra, hogy a kalocsai fiú javító, nevelő otthonba bebasszák, hogy ott rohadjon el!
De mert cigány, nem merik a seggét sem megszagolni:(
nyanya001
@csutak: Ezt kellene nyomozni, nem csak az Orbán fenyegetettségét!!!!!!
csikknorisz
szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kek-hirek/tapetavagoval-vagdosta-ossze-a-kislanyt-a-tizenket-eves-fiu-371241 Nem a cikk a lenyeg, a hozzaszolasokat olvassatok el. Persze nem biztos, hogy mindenki az, akinek kiadja magat /apa, tanu, osztalytars, stb./ , mindenesetre a kislany apja mar tegnap celzott a hsz-eben erre a fenyegetozesre.
halsáska
Azért mer ugatni a kis TETÜ mert mellette ,áll az egész HORDA ,család !Ja...és valószinű a számitógép árába énis ,beszáltam ,vagy lopta !??
csutak
Az a helyzet, hogy Orbán provokálja azt a népet mely megszavazta a koronát a fejére.
Tehát ha őt megölik, úgy járt!
De ha egy rajkó fenyegetőzik, mert szüléje nem képes nevelni, akkor bizony javítóban van a helye!
Majd ott lehet nagyfiú, ha már jól megbaszták a sors és kór/kor társai!
nyanya001
@halsáska: beszerzési áron gondoltad?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.