A miniszterelnök szóvivője szerint hétfőn az Országgyűlés olyan új alaptörvény elfogadására készül, amelyre minden magyar ember büszke lehet, és amely képes lesz arra, hogy megvédje Magyarországot az olyan súlyos politikai bűnöktől, mint amilyeneket a Gyurcsány-korszak kormányai követtek el.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
súlyos politikai bűnök? mindannyian elkövetitek a Magyar nép ellen, de el kell számolnotok vele.
Dr. Felipe
Aki magyarnak tartja magát az nem lehet büszke erre a szarra. Ez az idegenszívűek alkotmánya.
dr.rézbagoly
Remélem rád nem büszke az anyád!Annak idején apád a gumit inkább a farkára huzta volna mint a sétabotjára!Most egy hülyével kevesebb lopna!!!!:)))
köhögő bolha
Svédországban 5 évig készült az alkotmány,minden párt véleményét meghallgatták,és minden párt aláírta. A lóvári cigány,még saját párttársait sem hallgatja meg mindig,ez egy fitymasz alkotmány lesz,a narancsos birkák örömére!
coyote3
@laja001: A jelzőt kifelejtetted...:)
Azért azt vekker javára kell írnunk, hogy zseniális módon csinálja. Bedobta ezt a Alkotmány előkészítő bizottságot Szilivel a köztudatba. Aztán kiadták a kérdőíveket, amit a címzettek 10 %-a vissza is küldött. (Vajon ebből hány volt olyan, amelyik nem tartalmazott érdemi választ? ) Azóta egyfolytában erre hivatkoznak, miszerint a zemberek is véleményt alkottak és segítettek megszövegezni az alaptörvényünket. Csendben jegyzem meg, hogy ha népszavazásra bocsájtják és ugyanilyen arányú a részvétel , akkor érvénytelen a szavazás. Azt még halkabban, hogy a 2,7 millió szavazójuk sem adott választ a kérdőívükre.
Hát ennyire minden magyar Alkotmánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.